Home / NOVOSTI / HRONIKA / OFS Modriča: Domaćinsko ponašanje

OFS Modriča: Domaćinsko ponašanje

MODRIČA – Opštinski Fudbalski savez Modriča održao je svoju izveštajnu Skupštinu na kojoj je pohvaljen rad rukovodstva Saveza.

Istaknuto je da se minulih godinu dana radilo domaćinski, vodeći računa o utrošku sredstava kojih je sve manje.

„Imamo pozitivno finansijsko poslovanje u 2014.godini. Takav kurs vodimo i u ovoj godini. Drugačije i ne može i ne treba. Izneli smo i planove rada za naredni period. Posla je dosta, ali zbićemo redove, delovati složno kao jedna široka porodica i doprineti još boljim rezultatima“, kaže Miodrag Đurić, predsednik OFS Modriča.

Lepi rezultati vidljivi su i na samom terenu.

„Skugrić ima određene šanse da se plasira u 2.ligu Republike Srpske, a dugopoljska Sloga da izbori učešće u regionalnoj ligi. Imamo kvalitetno kup takmičenje, imamo razloga da budemo zadovoljni. Sportska infrastruktura je iz dana u dan sve bolja, imamo svoju sudijsku organizaciju iz koje stasavaju mladi delioci pravde koji trebaju da se vinu u visine. Trenera je sve više, kristališu se i kvalitet će izbiti u prvi plan“, kaže Đurić.

Uskoro će i završetak kup takmičenja.

„Hoće. Svake godine imamo finale oko Dana opštine Modriča. Mi u sredu imamo polufinala, a parovi su Sloga Dugo Polje – Vranjak i Modriča – Kladari. Dakle, u junu mesecu se igra finale“, dodao je Miodrag Đurić.

 SPONA SA FS RS

Učešće u radu Skupštine OFS Modriča uzeo je i Zdravko Jovanović, član Izvršnog odbora FS Republike Srpske. Konstatovano je da Modriča ima svoje predstavnike u višim sportskim asocijacijama, a Jovanović je ta spona između fudbalske Modriče i Saveza u Banja Luci.

Autor: Slađan Jeremić

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...