Home / NOVOSTI / HRONIKA / Održano Regionalno karate prvenstvo *(FOTO+VIDEO)

Održano Regionalno karate prvenstvo *(FOTO+VIDEO)

U subotu, 7. marta 2020. godine u Modriči je održano Regionalno karate prvenstvo za djecu do 13 godina. Učeše na prvenstvu uzelo je 15 klubova koji su članovi Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine sa 160 takmičara. Prvenstvo je održano u katama i borbama, kako pojedinačno tako i ekipno.

„U ime Upravnog odbora Regionalnog karate saveza ja bih se zahvalio domaćinu današnjeg takmičenja karate klubu „Šampion“ Modriča na čelu sa gospodinom Jovanovićem koji su preuzeli ulogu tehničkog organizatora. Danas je odziv dobar i svi tehnički uslovi su ispunjeni na čemu čestitam organizatoru,“ rekao je Goran Ivković, predsednik Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine.

„Što se tiče regionalnog prvenstva to je svake godine standardno, učetvuju klubovi koji su registrovani i djeluju pod okriljem Saveza RS. Odziv je zadovoljavajući, imamo 15 klubova na današnjem takmičenju a već sljedeći vikend imamo Republičko prvenstvo u Bileći za ovaj uzrast,“ izjavio je Bojan Tadić, delegat regionalnog karate prvenstva.

Turnir je svečano otvorio načelnik opštine Modriča Mladen Krekić koji je istakao značaj održavanja sportskih manifestacija u ovoj lokalnoj zajednici. „Modriča je grad koji okuplja sportiste, bez obzira ko  će pobijediti, a  pobjednici su svi učesnici. Srećan sam  zato što se upravo ovdje nalaze  mladi ljudi puni sportskog duha, e to je cilj svakog takmičenja pa i ovog,“izjavio je načelnik Krekić.

Regionalno karate prvenstvo u Modriči bilo je kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Republike Srpske koje će se održati narednog vikenda u Bileći.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš rad, Modričainfo produkcija..

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...