Home / NOVOSTI / HRONIKA / Održano je 5 kolo SUPER LIGE u bilijaru *(FOTO)

Održano je 5 kolo SUPER LIGE u bilijaru *(FOTO)

Sportska takmičenja u bilijaru su vrlo popularna u svijetu ali kod nas je, nažalost nešto manji broj ljudi upoznat da se igra i regionalna “SUPER LIGA” u bilijaru. . U pitanju je „Pool bilijar“, a tokom takmičenja u ovoj ligi igraju se 3 discipline: osmica, devetka i desetka. U Modriči djeluje blijar klub “Modriča” i njihovi članovi aktivno učestvuju u takmičenima u ovoj ligi.

Vezano za ovo takmičenje, Saša Đekić nam dostavlja sledeću informaciju:

“Dana 14/10 2018 u prostorijama sportskog bilijar kluba „ Sports Pub“ Doboj održano je 5 kolo SUPER LIGE u bilijaru, regionalnog projekta koji je ove godine skupila preko 30 najboljih igrača sa regije. Učešće je uzeo i Dule Damjanović iz bilijar kluba “Modriča”-
Najviše uspjeha imao je mladi Nemanja Mićić (bk Sports Pub) koji je jos jednom pokazao da je veliki talenat, i da je u ovom trenutku jednu stepenicu iznad svih. Nemanja je u finalu savladao Zareta Jovičića ( bk Paris Brcko) rezultatom 9-2 i vjerovanto osigurao prvo mjestu na kraju sezone!
Mićić je do finala dosao pobjedom nad Bojanom Kuzmanovićem ( bk Diamond Zvornik) dok je Jovičić savladao Petra Dokića i tako se plasirao u finale.
Ovo kolo je igralo 20 igraca, i igrači su pokazali zavidnu igru. Sledeći i poslenji turnir pred završni masters se igra u Zvorniku (bk Diamond)…”

Zahvaljujemo se Saši Đekiću na informacijama, a mi ćemo naše čitaoce obavještavati o nastavku i završetku ovogodišnje SUPER LIGE u bilijaru.

Informacije i fotografije: Saša Đekić

pripremio: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...