Home / NOVOSTI / HRONIKA / ODRŽANA SJEDNICA PROŠIRENOG SASTAVA OPŠTINSKE ORGANIZACIJE DNS-a MODRIČA *(FOTO+VIDEO)

ODRŽANA SJEDNICA PROŠIRENOG SASTAVA OPŠTINSKE ORGANIZACIJE DNS-a MODRIČA *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA. 22.05.2016.
ODRŽANA SJEDNICA PROŠIRENOG SASTAVA OPŠTINSKE ORGANIZACIJE DNS-a MODRIČA, UZ PRISUSTVO NAJVIŠIH FUNKCIONERA DNS-a

“Narod treba da prepozna vodeću snagu DNS-a. Pogledajte opštine koje imaju čelne ljude, članove naše stranke, u njima nema afera, nema deficita, institucije funkcionišu i po tome se razlikuju od drugih opština“, rekao je večaras (22.05.2016.) predsjednik DNS-a Marko Pavić, na proširenoj sjednici Opštinskog odbora DNS-a Modriča, dodajući da su kadrovi DNS-a, kao rukovodeći ljudi u preduzećima takođe uspješni.
Pavić je, takođe podsjetio da je Demokratski narodni savez izabrao put istine, kao, kako je rekao najteži put u politici. „Danas smo treća stranka po snazi u Srpskoj. Apetiti su nam porasli što hoćemo više uticaja na odluke koje se donose u RS i BiH, da bi našem narodu bilo bolje.U ove izbore idemo još dalje i snažnije. Balkan je jedna od meta NATO pakta i Rusije. Ostali smo mi i Srbija, na koje Soroš cilja da nas destabilizuje“ istakao je Pavić i osvrnuo se na nedavni protest i miting koji su održani u Banjaluci, navodeći da je DNS bio protiv toga i da neće nezadovoljstva rješavati na ulicama nego u tijelima koje je narod birao.
Sa proširene sjednice OO DNS-a Modriča Pavić je poručio da mu je želja podići nivo učešća vlasti DNS-a u lokalnim zajednicama. To isto, istakao je, očekuje i u Modriči, što će biti jedna dobra podloga za parlamentarne izbore. „Hoćemo finansijsku stabilnost, zapošljavanje i povećanje industrijske proizvodnje. Da borci, invalidi i penzioneri redovno dobijaju svoja sredstva. DNS neće nositi teret kriminala pojedinaca i nećemo više ćutati zbog njihovih nedjela. Zato su odnosi dosta složeni i kojim ćemo pravcom ići vidjećemo narednih dana“ bio je jasan Pavić.

Siniša Nikić-predsjednik OO DNS Modriča

Siniša Nikić-predsjednik OO DNS Modriča

Prisutnima se obratio i Siniša Nikić, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Modriča koji je rekao da je DNS respektabilan politički faktor bez kog se ne može kreirati bila kakva politička priča u Srpskoj. „To se vidi i po Modriči, gdje stranka raste iz dana u dan. DNS je u Modriči snaga koja buja i napreduje a to je narod prepoznao i možemo biti samo bolji“ rekao je Nikić, ističući da je siguran u još bolje dane DNS-a jer ima provjerene ljude, program i kapacitet.

Potpredsjednik DNS-a Dragomir Jovičić, večaras je rekao da je u BiH politička situacija veoma složena. On je stava da DNS treba poboljšati politički kapacitet u pojedinim opštinama te da treba ostvariti bolju komunikaciju sa građanima zbog boljeg političkog rezultata.
U Modriči su večeras govorili i ministri u Vladi RS Neđo Trninić i Dane Malešević.

 

 

Tekst: Siniša Nikić
Foto: modričaINFO / Zlatko Huravik

 

 

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...