Home / NOVOSTI / HRONIKA / O njoj se još priča u Modriči/Olja Bajrami napravila lom u klubu Mondo *(PHOTO)

O njoj se još priča u Modriči/Olja Bajrami napravila lom u klubu Mondo *(PHOTO)

Popularna folk pjevačica Olja Bajrami, iz dana u dan stiče nove simpatije publike, a sve to zahvaljujući disciplinovanom radu , a kako mnogi kažu i svom zavodničkom izgledu.Nakon odličnog nastupa u Hrvatskoj, za Dan zaljubljenih Olja je nastupila u Modriči , kojom prilikom je oduševila se posjetioce kluba Mondo. O posjeti i atmosferi koja je vladala u ovom pomenutom klubu, dovoljno govori obavjest koju je menandžment kluba putem društvenih mreža nekoliko sati prije nastupa uputio svojim gostima i prijateljima.
„Pred nama je veče uz Olju Bajrami uživoo!! Sva mjesta su rezervisana, Mondo “gori”, Mondo pun do “čepa”.Hvala na ukazanom povjerenju,obećavamo odličan provodooood!! Srećan dan zaljubljenih svima koji slave. Ova noooć je u znaku ljubaviiii Vidimo see dragi našiii“, pisalo je u obavješetenju.
Atraktivna pjevačica i ovaj nastup odradila je za čistu desetku, o čemu se još priča u Modriči.

Z.H.
Foto: Željko Predojević

Izvor: MAGAZIN TRENDY

Kakva je zaista vrela atmosfera bila u klubu New Mondo najbolje ćete vidjeti na fotografijama koje je uradio fotograf Željko Predojević, inače oficijelni fotograf ovog renomiranog kluba.

Pozivamo Vas da na našoj stranici PROVOD, pogledate i ovaj kao i druge albume slika snimljenih u kafićima i disko klubovima u Modriči i okolini, te da glasate za najbolje slike i postavite Vaše komentare na njih.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...