Home / NOVOSTI / HRONIKA / Novi metri asfalta u MZ Dobrinja *(VIDEO)

Novi metri asfalta u MZ Dobrinja *(VIDEO)

U okviru kapitalnih ulaganja za 2019. godinu u mjesnoj zajednici Dobrinja asfaltirani su krakovi ulice VII.  Novoasfaltirani dijelovi ulica,  26. novembra 2019. godine osveštani su i  pušteni  u saobraćaj. Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Nikola Savić, saradnici načelnika opštine, potpredsjednik Skupštine Velibor Cvijić, donatori i mještani.

Načelnik Krekić sa najmlađim mještanima je presjekao svečanu traku.

„Uspjeli smo zajedno sa mještanima i donatorima realizovati važan  projekat za ovu mjesnu zajednicu. Na zadovoljstvo svih ovdje su sada stvoreni gradski uslovi. Nijedna mjesna zajednica na području naše lokalne zajednice nije zapostavljena, sve su obuhvaćene raznim projektima“, istakao je načelnik Krekić.

Ukupna dužina novog asfalta je 770 metara. Radove vrijednosti 78.000 KM finansirali su mještani i opština Modriča. Izvođač radova je „Balegem“ d.o.o.

„Nije bilo lako provesti ovaj projekat ali uz pomoć Opštine, donatora i našim sredstvima uspjeli smo ga privesti kraju. Presrećni smo. Imali smo jako loš put. Najsrećnija su djeca koja do kasno u noć sada voze bicikla i rolere“, izjavila je Mileva Simić, mještanka Dobrinje.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

ĐORĐE GAVRIĆ – muzičar, slikar, pjesnik…

“Po povratku u grad u kojem sam odrastao zainteresovala me je jedna veoma zanimljiva i nesvakidašnja priča. Na šetalištu sam nekoliko puta naišao na jednu neobičnu i intrigantnu ličnost, čije ...