Home / NOVOSTI / HRONIKA / Nove humanitarne akcije HO Srcem za Modriču

Nove humanitarne akcije HO Srcem za Modriču

Redovno pratimo aktivnosti Humanitarne organizacije Srcem za Modriču, pa i ovaj put prenosimo njihovu objevu u cjelosti.

Akcije pomoći u Tolisi i Krčevljanima

HO Srcem za Modriču nastavila je realizaciju pomoći socijalno ugroženima sa svoje prioritetne liste, a ovaj put to su bile porodice iz Tolise i Krčevljana.

Simić Stojan, ratni vojni invalid iz Tolise živi u vrlo teškim uslovima. Živi u skromnoj kući, i dovoljno je samo reči da u kući nema ni wc a kamoli kupatilo. Što se Stojana tiče, nije u pitanju samo loša finansijaka situacija, nego prvenstveno njegovo zdravstveno stanje, invalidnost koja mu i pored dobre volje onemogućuje da sam sebi obezbjeđuje sredstva za normalan život. HO SZM je Stojanu na ime nužne pomoći obezbjedila i dostavila paket namirnica u vrijednosti od 200 KM.

Druga porodica koju smo pomogli je iz Krčevljana. Obrad Božić ima šestoro djece i sama ta činjenica govori da im je neophodna pomoć. Njima smo takođe obezbjedili i dostavili paket namirnica u vrijednosti od 200 KM.

Ove dvije akcije realizovali smo sa našim saradnicima, odnosno iste su na terenu odradili Mirko Đuric i Mitar Kršić te im se ovim putem najtoplije zahvaljujemo.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: HO Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

POTPISAN MEMORANDUM O RAZUMIJEVANJU I SARADNJI SA KALI SAROM – ROMSKIM INFORMATIVNIM CENTROM

Načelnik opštine Jovica Radulović i izvršna direktorica Kali Sare – Romskog informativnog centra iz Sarajeva Sanela Bešić, potpisani su danas, 19. maja, Memorandum o razumijevanju i saradnji, u zgradi opštinske ...