Home / NOVOSTI / HRONIKA / JOŠ JEDNA VRIJEDNA DONACIJA IZ ROBOT-A

JOŠ JEDNA VRIJEDNA DONACIJA IZ ROBOT-A

MODRIČA, 06.10.2015.godine, Bolnica za psihijatriju u Modriči dobila je vrijednu donaciju od kompanije Robot. Prema riječima Trivić Uroša koordinatora bolnice za donacije, ovaj poklon će u velikoj mjeri pomoći radu Psihijatrijske  bolnice u Modriči, a najviše će korisiti njenim pacijentima.

ROBOT-DONACIJA BOLNICI „Veoma smo zahvalni kompaniji Robot, koja je za potrebe naših pacijenata i njihovog što ugodnijeg boravka u bolnici, obezbjedila opremu za uređenje bolničkog kruga. Bolnica se nalazi na velikoj površini, te zbog specifičnosti bolesti naših pacijenata, zahtjeva kretanje po bolničkom krugu i uredne travnate površine.  Finansiranje ustanove vrši se preko ministarstva zdravlja i socijalnih službi, stoga apelujemo na sve ljude da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Zahvaljujem se u ime naše bolnice i pacijenata kompaniji Robot, na nesebičnoj podršci i želim im puno uspjeha u radu, jer pokazuju visok stepen odgovornosti kako prema svojim kupcima, tako i prema gradu u kojem se nalaze“ istakao je Trivić.
Podsjećamo,   na dan otvorenja TC Robot u Modriči, kompanija Robot, donirala je 5.000,00 KM, Centru za djecu sa posebnim potrebama u Modriči.
Kao društveno odgovorna kompanija, Robot nastavlja sa svojim humanitarnim akcijama u ovom gradu. Iz kompanije Robot je rečeno kako neće stati na ovome, kada je u pitanju grad Modriča, te da će i u budućnosti nastaviti pomagati ovaj grad, ali i sve ostale kojima je pomoć potrebna.
Kompanija Robot je domaći trgovački lanac, sa najdužom tradicijom, koja ima 22 poslovnice na području cijele Bosne i Hercegovine, čiji kvalitet i najpovoljnije cijene već 20 godina stoje na raspolaganju vijernim kupcima.

Obrada: modričaINFO / H. Zlatko

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...