Home / NOVOSTI / HRONIKA / NEZADRŽIVA ALFA *(FOTO)

NEZADRŽIVA ALFA *(FOTO)

FK “Alfa” Modriča je nezadrživa na putu prema prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, i već sada je potpuno siguran njen plasman u društvo prvoligaša Srpske. To pokazuje i tabela na kojoj je FK Alfa već usamljena na čelnoj poziciji sa skoro nedostižnih 53 boda. Istovremeno, na tabeli se vidi i odličan učinak jer od 21 odigrane utakmice imaju 17 pobjeda, dva nerješena rezultata i samo dvije izgubljene utakmice.
Kako u upravi Kluba posebno ističu, imaju impozantan niz uspješnih nastupa jer od zadnjih 17 odigranih utakmica, što u prvenstvu, što u Kupu nisu niti jednom bili poraženi.

Gospodin Ilija Jevtić, vlasnik Tvornice obuće Alfa Modriča koja je generalni sponzor Kluba kratko je prokomentarisao dosadašnje uspjehe i rekao:
– “Petar Jelić i ja, mladost i iskustvo”.
Time je sve rečeno, mladost i entuzijazam koji posjeduje Petar Jelić, a na drugoj strani životno i profesionalno iskustvo koje posjeduje Ilija Jevtić dobra su kombinacija koja evo, daje konkretne rezultate.
Ilija Jevtić gaji posebno sjećanje kao i poštovanje i prema pokojnom dr Milanu Jeliću, kojeg rado pominje kao najzaslužnijeg čovjeka za uspon i slavu ovog fudbalskog kluba.
Stoga je Ilija Jevtić nedavno ponovo zasadio drvo na rubu stadiona ispod kojeg je Milan Jelić preminuo. Naime, dosadašnje drvo se osušilo pa je Ilija u znak poštovanja prema Milanu Jeliću ponovo na istom mjestu posadio drvo koje se sada redovno održava.

Nakon razgovora sa Ilijom Jevtićem, obišli smo stadion i napravili par fotografija, a između ostalih i pomenuto “Milanovo” drvo. Vidjeli smo da se stadion uređuje za predstojeći meč, ali, i inače, stadion i prateća infrastruktura se redovno održava.

 

U subota 21.04.2018.godine u 16:30 časova na stadionu ,,Dr Milan Jelić” počinje derbi kola, možda i najvažnija ligaška utakmica sezone. FK ,,Alfa Modriča” – FK ,,Jedinstvo” Žeravica. Tek da podsjetimo da je upravo poslednji poraz FK Alfa bio u 7. kolu u Žeravici. Očito, to će biti prilika za revanš na domaćem terenu, a podrška gledalaca bit će izuzetno potrebna.

Zato, dođimo svi na stadion u subotu 21.04. u 16,30 časova i podržimo ove sjajne momke na putu u prvoligaško društvo.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...