Home / NOVOSTI / HRONIKA / Neđo Šuka pojačao Alfa Modriču

Neđo Šuka pojačao Alfa Modriču

VISOK LET DO USPEHA

MODRIČA – Menjao je klubove kao čarape, ali svagde je ostavio pečat. Jednog vremena i određenog učinka. Neđo Šuka je pojačao Alfa Modriču. Jer, u Posavini se iskovani planovi za nove pobede, blistave trenutke.

„Lepo mi je u Modriči. Vidi se da je ovo grad velike duše. Ovde žive dobri ljudi, pravi domaćini i lokal patriote. Modriču vole, nose je u glavi, srcu i duši. I utakmica protiv Mladosti pokazala je da Alfa Modriča izrasta ponovo u veliki klub. Pod svetlošću reflektora preko 1.000 duša došlo je da pozdravi ono što voli i smatra svojim. Tako će i nama biti lakše stići do cilja“, započeo je svoju priču Neđo Šuka.

Cilj je podjednako i blizu i daleko!

„Baš tako. Danas svako voli da se nadigrava, da pobeđuje. Modriča je motiv za svakog. Modriča je bila najbolja, bila velika, bila učesnik međunarodnih takmičenja. Bila i biće ponovo. Predsednik Petar Jelić je ozbiljan i uspešan sportski radnik, sposoban menadžer. Ima harizmu da osvaja i pobeđuje, nije mu prvi put. Zacrtao je jasan plan, povratak u Prvu ligu Republike Srpske. Nema nam druge, valja ga slediti“, priča Šuka.

Rođen je na Sokocu. On mu je ljubav koja ne prolazi. Klubove je menjao, ali Glasinac je deo njega.

„Glasinac je moj matični koelktiv. Igrao sam i za Romaniju Pale,, za fočansku Sutjesku, Mladost iz Velike Obarske, premiejrligaški fudbal u Rudaru iz Prijedora, za Goražde, za šamački Borac, Kozaru, višegradsku Drinu. Bilo me je i u Super ligi Srbije, u redovima Donjeg Srema“, nabraja poznati golgeter.

Modriča je novi izazov. I poligon za dokazivanje.

„Imam 30 godina i star sam za nova dokazivanja. A večiti mladić da ne bih nastavio rešetati protivničke mreže. Tako će biti i u Alfa Modriči. Obećavam prvo ili drugo mesto po broju postignutih golova u klubu. Golovi su me učinili poznatim, pa sam menjao klubove često. Neki su me zvali pticom selicom, ali moj novi visoki let iznad Posavine treba da odvede na poznatu stranu, u pravcu Prve lige RS“, obećava Neđo Đuka.

Da nije bilo nesrećnih trenutaka, ko zna gde bi ga njegova igra života odvela.

„Prelom ključne kosti, povreda oba skočna zgloba, povreda rebara…, ma bilo je svega. Neka se na tome završi. Okrećem se lepšim temama. Sada sam se posvetio novoj sredini i klubu koji prozive nove uspehe, iako stari ne mogu da izblede. I neće, nikada“, zaključio je Neđo Šuka, golgeter.

Iz ljubavi i navike…

Autor: Slađan JEREMIĆ

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...