Home / NOVOSTI / HRONIKA / NAJBOLJI SPORTISTI I SPORTSKI RADNICI MODRIČE ZA 2015. GODINU

NAJBOLJI SPORTISTI I SPORTSKI RADNICI MODRIČE ZA 2015. GODINU

Najbolji u sportu Modriče za 2015. godinu proglašeni su 29. januara 2016. godine u Plavoj sali Srpskog kulturnog centra. Manifestaciji su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Nikola Savić, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine Petar Gagulić i Siniša Nikić, narodni poslanik Bojan Vidić, te brojni sportisti, predstavnici sportskih kolektiva i  građani.

Prisutne je pozdravio načelnik opštine Mladen Krekić, čestitao nagrađenima na postignutim rezultatima, te poželio mnogo zdravlja, sreće i novih uspjeha u narednom periodu.

Ovom prilikom uručene su zahvalnice, pohvale, diplome sa srebrenjakom i priznanja najboljim u sportu Modriče za 2015. godinu.

ZAHVALNICE
su dobili:
Doo “Igmin MM” Modriča;
Benzinska pumpa “Rox” Modriča;
Doo “Martić Intercopp” Modriča;
AD “Komunalac Modriča” Modriča.

POHVALE su uručene:
Igor Đurić, Stonoteniski klub “Modriča Spin” Modriča-sportista;
Milana Božić, Ženski odbojkaški klub “Modriča”- sportistkinja;
Milutin Stojanović, FK “Kladari Gornji” – trener;
FK “Sloga” Dugo Polje – klub;
FK “Skugrić” Skugrić – sportska organizacija;
Zoran Zelinac, FK “Sloga“ Dugo Polje, sportski radnik.

DIPLOME SA SREBRENJAKOM su dobili:
Srđan Jovanović, Karate klub “Šampion” Modriča – pionir;
Željko Tripić, Košarkaški klub “Modriča” Modriča – kadet;
Vanja Milošević, Ženski fudbalski klub “Modriča” Modriča – junior.

“Veoma mi je drago što sam dobio ovo priznanje. Za ovo su zaslužni i moji treneri i saigrači iz kluba. Priznanje će mi dati još veću motivaciju da nastavim da se bavim košarkom”, izjavio je Željko Tripić.

U konkurenciji najboljih modričkih trenera PRIZNANJA su dobili:
Prvo mjesto – Đorđe Milošević, Ženski odbojkaški klub “Modriča”;
Drugo mjesto –Branislav Brestovac, Muški odbojkaški klub “Modriča Optima”;
Treće mjesto – Saša Živković, Kik boks klub “Gvardija” Modriča.

“Ovo priznanje laska ali i obavezuje da i u narednom periodu dam svoj maksimum kao i svih godina unazad. Poslednjih godina stanje u odbojci je teško. Ove godine smo pokušali nešto da uradimo, organizovali školu odbojke i djecu ponovo približili odbojci”, izjavio je Đorđe Milošević.

PRIZNANJA za najuspješnije sportske kolektive u 2015. godini su dobili:
Prvo mjesto – Ženski odbojkaški klub „Modriča“;
Drugo mjesto – Ženski fudbalski klub “Modriča” ;
Treće mjesto – Fudbalski klub ”Modriča”.

Sportski radnik Modriče za 2015. godinu je Jovan Mišić.

“Ovo priznanje znači da je naš klub na pravom putu koji smo zacrtali prije tri godine kada je izabrana nova uprava kluba.  Prvi cilj nam je bio da opstanemo u Premijer ligi BiH i da napredujemo.  Ovo peto mjesto  do sad nam je najbolji rezultat u Premijer ligi BiH. Očekivali smo da budemo nagrađeni. Zahvalio bih se našem generalnom sponzoru opštini Modriča, kao i  ostalim sponzorima i donatorima sa područja opštine, te trenerima,  igračicama i roditeljima djece koja treniraju u našem klubu. U školi odbojke trenutno imamo oko 100 djevojčica koje aktivno treniraju”, istakao je Jovan Mišić.

PRIZNANJA ZA NAJBOLJE SPORTISTE U 2015. GODINI DOBILI SU:
Prvo mjesto – Čedo Pantić, Kik-boks klub “Gvardija” ;
Drugo mjesto – Dragana Ilić Vujanić, Ženski odbojkaški klub “Modriča” ;
Treće mjesto – Branko Gavrić, Klub borilačkih sportova Modriča.

Prisutnima se u ime svih nagrađenih obratio sportista godine Čedo Pantić, zahvalio svom klubu, trenerima, porodici i rukovodstvu opštine na podršci koju su mu pružili i omogućili da ostvari svoj san.

“Najveća čast za sportistu je da postane najbolji sportista svog rodnog grada. Cilj mi je da postanem prvak svijeta i vjerujem da ću to u ovoj godini ostvariti. Pokušaću da se više bavim sportom profesionalno”, rekao je Čedo Pantić.

“Večeras je veliki jubilej, dvadeset godina održavamo manifestaciju izbora najboljeg sportiste, što nije mala stvar. U ovoj prepunoj sali imamo mlade ljude i one koji su učinili mnogo za sport Modriče. Najbolji sportista je poslao pravu poruku svim mladim sportistima, ulio im nadu i podstakao ih na takmičenje. Zahvalio bih se svim ljudima koji čine dobro za sport Modriče te pozvao i druge da se uključe u afirmaciju sporta. Još jednom bih uputio iskrene čestitke svim nagrađenim za postignute rezultate. Opština će i u narednom periodu ulagati u sport i mlade”, istakao je načelnik Krekić.

Veče su svojim nastupom uveličali i uljepšali članovi KUD “Modriča i Muzičkog društva “Isidor Bajić”.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...