Home / NOVOSTI / HRONIKA / Najbolji sportisti i sportski radnici Modriče za 2014. godinu

Najbolji sportisti i sportski radnici Modriče za 2014. godinu

U Plavoj sali Srpskog kulturnog centra 30. januara 2015. godine proglašeni su najbolji u sportu Modriče za 2014. godinu. Proglašenju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Nikola Savić, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine Petar Gagulić i Siniša Nikić, narodni poslanik Bojan Vidić, te brojni sportisti, predstavnici sportskih kolektiva i  građani.

Nakon otvaranja manifestacije prisutne je pozdravio načelnik opštine Mladen Krekić, čestitao nagrađenima na postignutim rezultatima, te poželio mnogo zdravlja i novih uspjeha u narednom periodu.

Ovom prilikom uručene su zahvalnice, pohvale, diplome sa srebrenjakom i priznanja najboljim u sportu Modriče za 2014. godinu.

ZAHVALNICE
su dobili:
“Dom Dana” – Modriča
Slobodan Bijelić – Modriča
Sberbanka – Modriča

POHVALE su uručene:
Stojan Stjepanović, član FK ”Vranjak”
Anastasija Grbić, džiju-džica klub “Ipon”  Modriča
Marko Stojić, u predhodnoj godini trener FK “Modriča Maxime”, ŽFK” Modriča” i  FK “Posavina” Miloševac
FK “Vranjak”
Juniorska selekcija Košarkaškog kluba “Modriča”
“MD klinci”, Modriča
Boro Bijelić, Stonoteniski klub “Modriča spin”
Mladen Lazić, Modriča

DIPLOME SA SREBRENJAKOM su dobili:
Sreten Pašalić, KBS “Modriča”- pionir
Maja Simić, ŽFK “Modriča  – kadet
Bojan Bundalo, KK “Modriča” – junior

U konkurenciji najboljih modričkih trenera PRIZNANJA su dobili:
Prvo mjesto – Lazo Cvijić MOK ”Modriča optima”
Drugo mjesto – Đorđe Milošević, ŽOK “Modriča”
Treće mjesto – Miloš Radić, džiju-džica klub “Ipon”

PRIZNANJA za najuspješnije sportske kolektive u 2014. godini su dobili:
Prvo mjesto – ŽFK „Modriča“
Drugo mjesto – MOK “Modriča Optima”
Treće mjesto – FK ”Modriča Maxima”

Maksim Vujanić, potpredsjednik ŽFK “Modriča“, najboljeg sportskog kolektiva u 2014. godini  je istakao: “Ovo priznanje je veliki podsticaj za dalji rad. Klub je  mlad, osnovan prije dvije godine, a jedini je prvoligaš na opštini Modriči. Cilj nam je da ostvarimo opstanak u Premijer ligi BiH, a već sledeću sezonu planiramo izlazak u Evropu.“

Sportski radnik Modriče za 2014. godine je Nedeljko Kovačević.

PRIZNANJA ZA NAJBOLJE SPORTISTE U 2014. GODINI DOBILI SU:
Prvo mjesto – Dragan Blagojević, MOK “Modriča Optima”
Drugo mjesto – Kristina Žarić, KBS “Modriča”
Treće mjesto – Čedo Pantić, Kik-boks klub “Gvardija”

Najbolji sportista Modriče za 2014. godinu Dragan Blagojević ima 28 godina, nastupa za MOK “Modriča” i njegov je član 15 godina. Ubilježio je 25 nastupa za državni tim BiH, a u 20 mečeva za juniorsku reprezentaciju kao kapiten. U predhodnoj godini najbolji je poenter Premijer lige BiH, a u svom klubu donosio je u prosjeku po 15 poena na utakmici. U velikoj mjeri, zahvaljujući njemu, Modriča Optima je završila sezonu na odličnom 3. Mjestu.
„Ovo je za mene drugo priznanje kao najboljeg sportiste i sigurno da prija  priznanje od svog grada. Veliki je podsticaj da nastavimo dalje, da se trudimo,  borimo i da dignemo sport iz ove teške situacije. Nadamo se da ćemo u tome uspjeti i da će sledeća godina biti mnogo bolja“, rekao je Dragan Blagojević.

“Ponovo smo imali jedno lijepo veče u prepunoj sali.  Sport nažalost nije u onoj situaciji kakav je bio nekih proteklih godina ili najljepših godina, kada se moglo mnogo više uraditi, mnogo više dati za sport i naravno mnogo veće i bolje rezultate postići. Ovo je ipak jedan sporski gradić u kojem se može naći fudbalska nada, odbojkaška nada, dobar karatista, dobar džudista, košarkaš i drugi. Sve smo to večeras vidjeli i nadamo se da će u nekim narednim godinama  i rezultati biti mnogo bolji. Hvala svim ovim mladim ljudima  što čine za svoj grad i što svoj grad prestavljaju drugima na dostojanstven i lijep i to je ono  što mi od njih očekujemo“, istakao je načelnik Krekić.

Kulturno-umjetničko društvo “Savka Mačak” iz Skugrića  su svojim nastupom uveličali ovu manifestaciju.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...