Home / MAGAZIN / AUTO-MOTO / Moto-skup okupio u Modriči više od 500 bajkera

Moto-skup okupio u Modriči više od 500 bajkera

MODRIČA – Defileom gradskim ulicama više od 500 bajkera i rok koncertom lokalnih grupa, u Modriči su završeni “Trinaesti susreti bajkera – Modriča 2015”.

Predsjednik Moto kluba “Balkanika” Sanel Grabovica, koji je organizator susreta, rekao je Srni da su na motorijadi učestvovali bajkeri iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Holandije, Njemačke, Crne Gore, Italije, Slovenije, Švajcarske i Austrije.

– Tokom dva dana druženja u kampu formiranom u krugu bivšeg preduzeća `Remonttrans` na ulazu u grad održana su takmičenja u brzoj i sporoj vožnji, vožnji motocikala na zadnjem točku, crtanju kruga na asfaltu – takozvanim paljenjem guma i izvođenju egzibicija na dvotočkašima – rekao je sinoć Grabovica.

On je istakao da je susrete posjetilo nekoliko stotina Modričana i posjetilaca iz susjednih opština u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Srn2015-7-19_85367_2
Grabovica je rekao da su bajkeri razmijenili i iskustva u organizovanju moto klubova, bezbjednosti motociklista u saobraćaju i promociji ovog hobija čiji je sastavni dio i ljubav prema rok muzici.

– Bajkeri i rokeri nisu žestoki momci – rekao je Grabovica i podsjetio da bajkeri organizuju brojne humanitarne i ekološke akcije, učestvuju u akcijama spašavanja ljudi u prirodnim i drugim nepogodama.

Moto-klub “Balkanika” Modriča osnovan je prije 15 godina i ima 24 aktivna člana.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...