Home / NOVOSTI / HRONIKA / Motel “Dvorac” – mjesto za odmor i prijatne trenutke *(FOTO)

Motel “Dvorac” – mjesto za odmor i prijatne trenutke *(FOTO)

Na starom putu prema Doboju na 500 metara od strogog centra Modriče, na tzv Vranjačkom putu (desna obala rijeke Bosne) nalazi se motel “DVORAC,, koji će svojom originalnom arhitekturom sa pregršt malih izdvojenih detalja, pobuditi u Vama  one najdublje i najlepše osećaje.

anigif

U sklopu motela nalazi se restoran sa 90 mesta u sali (70 + 20 mesta u izdvojenom separeu) a tokom ljetnjih meseci raspolažemo i sa preljepom terasom od 25 mesta.

Restoran svojim gostima nudi veliki izbor jela domaće i internacionalne kuhinje

Sala restorana je klimatizovana.

Organizujemo sve vrste svečanosti i okupljanja do punog kapaciteta motela, sa odabranim keteringom, posnim keteringom, priborom, osobljem i svime onim što je mera Vaših želja i mogućnosti, a vezano je za samu svečanost.

Motel, (kategorisan kod Ministarstva Turizma Republike Srpske sa dve zvezdice) raspolaže sa 23 mesta u sedam soba, a prema potrebi za organizovane grupe i dva, tri prenoćišta u mogućnosti smo da kapacitet proširimo za još 10 mesta.

PR objava / Obrada i fotografije: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – V DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...