Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČANI PRVOLIGAŠI SRPSKE: Modriča Alfa – Vranjak 2:2

MODRIČANI PRVOLIGAŠI SRPSKE: Modriča Alfa – Vranjak 2:2

MODRIČA – Fudbaleri Modriča Alfe i Vranjaka odigrali su nerešeno i miroljubivo, pa su na kraju svi se radovali. Domaćin što će proslavitišampionska ostvarenja i povratak u Prvu ligu Republike Srpske, a gost što je sačuvao drugoligaški status.

Modričani su po sistemu „lako ćemo“ ušli anemično i indolentno u ovu utakmicu. Gost je to kaznio i predivnim pogotkom najsvetlije tačke utakmice Aleksandra Demonjića došao do prednosti. Slavlje gostiju nije dugo trajalo, arbitar je u 29.minutu start Gorana Jankovića nad Neđom Šukom okarakterisao kao kazneni udarac koji je Šuka pretvorio u pogodak. Za potpuni rezultatski preokret pobrinuo se Paraćinac Danijel Zlatković koji u 38.minutu goste šalje na centar. Nakon toga su Siniša Sarkić, pa Aleksandar Demonjić „naterali“ Marijana Maslića da pokaže svima da poseduje golmanske vrednosti. U 79.minutu Dejan Vidović je kaznio neopreznost zadnje linije domaćih i postavio konačan rezultat utakmice.

Modriča Alfa je završila drugu polusezonu bez poraza, pokazala je potpunu dominaciju i sasvim zasluženo izborila povratak u prvoligaško društvo.

Baš, šampionski…

Modriča Alfa – Vranjak 2:2 (2:1)

Stadion: “Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 300. Sudija: Vanja Ajder /(Banja Luka) 7. Strelci: Šuka u 29.(11 m), Zlatković u 38.minutu za Modriču Alfa, a Demonjić u 22.i Vidović u 79.minutu za Vranjak. Žuti kartoni: Šuka (Modriča Alfa), Janković(Vranjak).

MODRIČA ALFA: Maslić 7, Dudić 7 , Purić 7,N.Prljeta 7 ,Zlatković 7(od 70.min.Karamanović -) , Šuka 7.5 ,Trifković 7(od 80.min.Petrović -) , Lukić 7, R.Prljeta 7,Damjanović 7, M.Ilić 7 (od 60.min.Pejić 7.

VRANJAK: Lukanović 7 , Đurić 7(od 90.min.Kojić -), Janković 7, Trepić 7, Demonjić 8, Rakić 7 ,S.Sarkić 7, Vidović 8 , LJ. Sarkić 7,Savkić 7, Savić 7.

Igrač utakmice: Aleksandar Demonjić(Vranjak) 8.

 

Autor: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...