Home / NOVOSTI / HRONIKA / “Modričko ljeto” nastavljeno modnom revijom

“Modričko ljeto” nastavljeno modnom revijom

MODRIČA – Na modnoj reviji, održanoj u okviru manifestacije “Modričko ljeto 2015”, publici su predstavljene kolekcije dječije i odjeće za odrasle modnih kuća i butika sa prostora ove opštine.

Direktor Turističke organizacije iz Modriča Aleksandra Tošanović rekla je da je cilj modne revije, koja se treći put organizuje za odrasle i prvi put za djecu, promocija proizvođača dječije, muške i ženske konfekcije iz Modriče kao i promocija i afirmacija mladih Modričana kojima je manekenstvo hobi.

– Kolekcije odjeće za djecu i odrasle predstavile su modne kuće `Herteks` i `A`la moda`, Dječiji butik `Mija`, čiju odjeću je nosilo 20 dječaka i djevojčica kao i 10 djevojaka iz Modriče koje se bave manekenstvom – rekla je Tošanovićeva.

Revija je održana na Trgu Milan Jelić pred više stotina posjetilaca.

Manifestacija “Modričko ljeto 2015” biće nastavljena večeras na LJetnoj pozornici gdje će se predstaviti sportski klubovi i sportisti iz Modriče.

Za sutra je planirano prikazivanje animiranog filma “Malci”, dok će posljednjeg dana manifestacije – u petak, 14. avgusta, biti organizovano muzičko veče “Karaoke šou”.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...