Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modričko ljeto 2016 *(FOTO+VIDEO)

Modričko ljeto 2016 *(FOTO+VIDEO)

U organizaciji Turističke organizacije opština Modriča, 2. avgusta otvorena je manifestacija „Modričko ljeto 2016“, koja će trajati do 5. avgusta 2016. godine. Direktorica  Turističke organizacije Aleksandra Tošanović otvorila je peto po redu „Modričko ljeto“ i pozdravila sve prisutne.

modricko_ljeto_16_01

Prvog dana manifestacije organizovana je Modna revija za odrasle na Trgu Dr Milana Jelića koja je privukla veliki broj posjetilaca . U okviru Modne revije svoje modele prikazali su „Hertex“, „A la mode“ i „M&A-Dana“. Veče su svojim plesom uveličali i članovi plesne škole „Ritam“ iz Srpca kao i kao vid iznenađenje gospođa Biljana Stojanović koja se bavi izradom torti i kolača.

modricko_ljeto_16_04

Manifestacija je trebala da bude otvorena 1. avgusta sa programom za najmljađe sugrađane, gdje je trebala nastupati „Amaterska scena mladih Modriča“, ali zbog kiše je odgođena te će u narednim danima biti održana.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Album fotografija koje smo mi snimili.
Foto: modričainfo / Zlatko Huravik

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...