Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modrički tim ASuBiH realizovao akciju “Očistimo ulice našeg grada” (*FOTO)

Modrički tim ASuBiH realizovao akciju “Očistimo ulice našeg grada” (*FOTO)

U nedelju  22. septembra, tačno u podne otpoćela je akcija Lokalnog ASuBIH tima u Modriči “Očistimo ulice našeg grada” uz slogan “Vreće u smeće”.
Akcija je trajala par sati i u njoj je učestvovalo desetak srednjoškolaca ali i par naših starijih sugrađana koji su se odazvali njihovom pozivu i time dali podršku ovoj akciji.

.

 

Ivana Mićić, koordinator Lokalnog ASuBIH tima u Modriči  je za portal modričainfo izjavila:

– “Ja sam Ivana Mićić, koordinator Lokalnog tima Modriča asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini. Danas su mladi ljudi odlučili da se okupe i da povedu računa o svim gradovima, da pokupi smeće u svojim zajednicama jer svesni smo u kakvoj se situaciji nalazimo, i ko će ako nećemo mi, jer se ne vodi dovoljno računa o ćistoći a na nama svijet ostaje.”

IVANA MIĆIĆ, ANASTASIJA TOMIĆ I MIRA ČULIBRK

Anastasija Tomić je član lokalnog tima Modriča i kaže:

“Ja sam Anastasija Tomić član sam lokalnog tima Modriča asocijacije srednjoškolac u Bosni i Hercegovini. Idem u drugi razred opšte gimnazije Jovan Cvijić Modriča. Danas se nalazimo u gradskom parku Modrić odakle ćemo otpočeti  akciju “Smeće u vreće” i ja sam ponosna što sam član, a naš koordinator je najbolji i ona ulaže puno truda i volje u ovakve akcijie i mnogo mi je drago što i ja učestvujem.”

I Mira Čulibrk je članica lokalnog tima u Modriči, i kaže:

-“Ja sam na Mira Ćulibrk. Idem u treći razred opšte gimnazije u Modriči, srednjoškolski centar Jovan Cvijić. Član sam lokalnog tima asocijacije srednjoškolaca Bosne i Hercegovine u Modriči. Ovaj lokalni tim ima 25 članova, dosta smo se proširili i sada smo organizovali ovu akciju “Smeće u vreće”koja je  dosta popraćena i nadamo se da će biti više ovakvih akcija.”

Ovo je bila svakako lijepa i korisna akcija naših srednjoškolaca ali još značajnije je da se istom pokušava uticati na širu javnost i ukazati joj potrebu za održavanjem ćistoće u svojoj sredini. U tome bi trebali još značajnije učestvovati svi naši sugrađani.

Naše pohvale svim učesnicima ove akcije.

Autor / foto: Zlatko Huravik / Modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...