Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SRCEM ZA MODRIČU U POSJETI PORODICI BRADAŠEVIĆ U MILOŠEVCU

HO SRCEM ZA MODRIČU U POSJETI PORODICI BRADAŠEVIĆ U MILOŠEVCU

Kako je to, možemo slobodno reči postala praksa, da je Humanitarna organizacija “Srvem za Modriči”  uvjek tamo gde je najpotrebnije.
Ttako i  ovoga puta na pravom mjestu u pravo vrijeme. Danas su aktivisti HO SZM Mirko Milinković i Milica Stefanović posjetili porodicu Bradašević koja spada u kategoriju socijalno ugroženih porodica.

Nešto više o ovoj akciji govore nam sami aktivisti:

– “Evo nas danas u posjeti kod porodice Bradašević koja je u stvarno teškoj situaciji. Domaćin Jovan sa suprugom i sinom živi od 214 KM. Od toga samo za lijekove mora dati 130 KM. Jovan ima ugrađen i pesmejker. Iako žive tako teško i skromno redovno plaćaju struju što poazuje samo o kakvim se  ljudima radi. Zato smo i mi sami kao aktivisti HO SZM radosni što smo koliko toliko uljepšali težak život ovih divnih ljudi. Zato apelujemo na sve ljude dobre volje da se priključe bilo kojoj humanitarnoj organizaciji na području naše opstine ili samostalno neka povedu akcije samo da se pomogne što više ovakvim i sličnim porodicama.”
Budi human budi dio nas!!!

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...