Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modričani osumnjičeni za šest provala u Tesliću

Modričani osumnjičeni za šest provala u Tesliću

DOBOJ – Policija iz Teslića podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv dva lica iz Modriče zbog osnova sumnje da su na području opštine Teslić provalili u šest porodičnih kuća i pričinili štetu od 6.600 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za prijavljena lica čiji su inicijali F.A. i A.A. postoji osnov sumnje da su od 18. oktobra do 1. novembra provalili u pet porodičnih kuća, a nakon premetačine ukrali novac, nakit i druge predmete pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 3.600 KM.

Za prvoprijavljenog F.A. postoji i osnov sumnje da je tokom druge polovine septembra provalio u porodičnu kuću vlasništvo lica čiji su inicijali S.D. koji se nalazi na privremenom radu u inostranstvu, iz koje je nakon premetačine ukrao trofejni pišolj i druge predmete, čime je pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 3.000 KM.

Policijska uprava Doboj poziva građane da i sami preduzmu intenzivnije mjere zaštite kako bi umanjili rizik ugrožavanja ili krađe imovine, te da u slučaju uočavanja neuobičajenih dešavanja oko svojih ili tuđih objekata, pozovu besplatan broj 122, navodi se u saopštenju.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...