Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modriča za Sofiju prikupila 1.700 KM

Modriča za Sofiju prikupila 1.700 KM

MODRIČA – U Srpskom kulturnom centru Modriča večeras je održan humanitrni koncert ”Modriča za Sofiju” na kome su nastupila lokalna kulturno-umjetnička društva ”Modriča” i ”Zavičaj”, Muzičko društvo ”Isidor Bajić”, Plesna škola “Ritam”, Etno-grupa “Vida” i Amaterska scena mladih.

Модрича - хуманитарни концертDirektor Srpskog kulturnog centra Dejan Stojanović, organizator koncerta, rekao je da je od ulaznica i dobrovoljnih priloga, za liječenje Sofija Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, prikupljeno 1.700 KM.

Модрича - хуманитарни концерт– Igrom i pjesmom za malu Sofiju, Modričani su se pridružili velikom humanitarnom poduhvatu koji na cijelom prostoru Republike Srpske organizuje banjalučka humanitarna organizacija “Budimo ljudi” – dodao je Stojanović.

On je naglasio da je među učesnicima humanitarne večeri najviše bilo djece koja su, igrom, pjesmom i glumom izrazila podršku trogodišnjoj Sofiji.

Večerašnji koncert je drugi u ovom mjesecu koji je održan u Modriči s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Sofije.

Модрича - хуманитарни концерт
Na koncertu članova hora “Srbski pravoslavni pojci” iz Beograda, koji je 10. aprila organizovao Slobodarski pokret Modriča, prikupljeno je 1.000 KM.

Izvor: Glas regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...