Home / NOVOSTI / BiH / MODRIČA: Za liječenje Bližnjakovićeve i Gajića prikupljeno 5.365 KM *(FOTO)

MODRIČA: Za liječenje Bližnjakovićeve i Gajića prikupljeno 5.365 KM *(FOTO)

MODRIČA – Na humanitarnom turniru u malom fudbalu u Modriči prikupljeno je 5.365 KM za liječenje petnaestogodišnje Nine Bližnjaković iz Doboja i jednogodišnjeg Aleksandra Gajića iz Zvornika.

Direktor Kulturno-sportskog centra Mitra Knežević rekla je Srni da će Nini, oboljeloj od težeg oblika leukemije i Aleksandru, kome je dijagnostikovan tumor malog mozga, biti uplaćeni jednaki iznosi od ukupno prikupljenih sredstava na turniru.

Модрича - фудбал - хуманитарни турн


– Za turnir, koji je završen kasno sinoć, prodate su 903 ulaznice, kojima je prikupljeno 1.806 KM, kotizacije ekipa iznosile su ukupno 1.620 KM, a prilozi u kutiji postavljenoj na ulazu u dvoranu bili su 1.469 KM, dok su humanitarnu akciju sa 470 KM podržali i privrednici Modriče – precizirala je Kneževićeva.

Ona je istakla da su, bez naknade, za turnir ustupljeni prostor i radnici dvorane, te da su sudije i medicinsko osoblje Doma zdravlja Modriča takmičenje vodili besplatno.

Mićićeva se nada da će prikupljena sredstva koliko-toliko pomoći da liječenje Aleksandra i Nine bude uspješno.

Humanitarnu akciju pokrenuli su volonteri Crvenog krsta, petnaestogodišnjaci Ivana Mićić i Boško Demonjić.

Na turniru, koji su organizvali Kulturno-sportski centar i Crveni krst Modriča učestvovale su 54 ekipe iz Doboja, Šamca i Modriče.

Izvor: Glas regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: za modričainfo / Danijel Vukmirović

Dopuna:  Ispred crvenog krsta volonteri su bili Ivana Mičić i Boško Demonjić, a ispred JU KSC direkotorica Mitra Knezević i volonter Nebojša Knežević. 1 mjesto “FK Skugric 1964”, 2.mjesto “Dobojlije 2”, 3.mjesto “Zorgin Kornica”, i 4.mjesto “Igramo za Ninu”.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...