Home / NOVOSTI / BiH / MODRIČA: Osnovci prikupili 1.780 KM za liječenje Nine Bližnjaković

MODRIČA: Osnovci prikupili 1.780 KM za liječenje Nine Bližnjaković

MODRIČA – Učenici Osnovne škole “Sutjeska” iz Modriče organizovali su danas humanitarni turnir u malom fudbalu na kojem je prikupljeno 1.780 KM za liječenje petnaestogodišnje Nine Bližnjaković iz Doboja, oboljele od težeg oblika leukemije.

Модрича - хуманитарни турнирNa turniru, održanom u školskoj fiskulturnoj sali učestvovalo je 15 ekipa učenika sedmih, osmih i devetih razreda i dvije ekipe nastavnika.

Direktor škole Zorica Vasiljević rekla je da su nastavnici i rukovodstvo škole podržali humanitarnu akciju koju su pod nazivom “Naše malo Nini znači mnogo”, pokrenuli Bojan Ilić, Petar Mišić i Luka Pekez, učenici Osmog jedan razreda ove škole.

– Osim humanitarnog turnira u toku je i akcija prikupljanja sredstava namijenjenih za Ninino liječenje u svim odjeljenskim zajednicama centralne i područnih škola – rekla je Vasiljevićeva Srni.

Ona je istakla da su turnir, osim brojnih radnika i učenika škole, pratili i roditelji i građani Modriče koji su dali dobrovoljni prilog za pomoć Nini.

Za pobjednike i najbolje pojedince na turniru obezbijeđeni su pehari, te zahvalnice nastavnicima i rukovodstvu škole za podršku humanitarnoj akciji.

Izvor: Glas regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Odličan start kviz ekipe „Svetosavci“ iz Modriče

Modriča, 30.01.2023. – Takmičari „Svetosavci“ iz JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Modriča kako prethodne tri godine, tako i ove školske godine uzeli su učešće na međunarodnom kviz takmičenju „Nemanjići – ...