Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: U toku rekonstrukcija sportske dvorane *(FOTO)

MODRIČA: U toku rekonstrukcija sportske dvorane *(FOTO)

MODRIČA – U Modriči je u toku rekonstrukcija sportske dvorane Kulturno-sportskog centra, za šta su opština i Razvojni program UN /UNDP/ obezbijedili 151.500 KM.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za finansije Borislav Gvozden rekao je da je UNDP, u okviru projekta “Lokalni integrisani razvoj”, obezbijedio 118.000 KM, opština iz vlastitog budžeta 29.500 KM, dok će Kulturno-sportski centar i Srednjoškolski centar “Jovan Cvijić” učestvovati sa po 2.000 KM.

Модрича - спортска дворана - реконсDirektor Kulturno-sportskog centra Mitra Knežević rekla je da se najveći dio investicija odnosi na zamjenu krova, stolarije i instalacija u svlačionicama.

– Projektom rekonstrukcije dvorane predviđena je izgradnja lifta za silazak lica sa umanjenim tjelesnim sposobnostima sa tribina na teren, ugradnja novog semafora, zamjena postojećih 14 kalolifera u dvorani, rekonstruisanje ulaza u objekat, te postavljanje svijetlećih reklama – navea je Kneževićeva.

Ona je dodala da bi radovi, koji su počeli početkom decembra, trebalo da budu završeni u naredna dva mjeseca.

Izvođač radova je preduzeće “Gradnja invest” iz Sarajeva.

Izvor: Glas regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Studio MDINFO PRODUKCIJA s.p. Modriča – modričainfo / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...