Home / NOVOSTI / HRONIKA / FUDBAL GRADI I POVEZUJE

FUDBAL GRADI I POVEZUJE

Ozren i Alfa Modrica igrali i zadivili, 2:5 (0:0)

Stadion: Lužanjak. Gledalaca: 250. Sudija: Marinko Cvetković(Petrovo). Pomoćnici: Dejan Lazić i Slaviša Gligorić(oba iz Doboja). Strelci: Talić u 55.i Bilogrlić 85.minutu za Ozren, a Lukić u 56.i 76., Trifković u 60.,Dudić u 89.i Tadić u 90.minutu za Alfa Modriču. Žuti kartoni: Biloglavić(Ozren), Trifković( Alfa M.)

OZREN: Karajbić, Kapetančić, Rakanović, Biloglavić, Nikić, Katanić, Petrović, Talić, V. Vuković, Šijerkić, S. Vuković. Još su igrali: Blažanović, Majstorović, Nešić, Pupovac, Jaćimović, Đurić, Stjepanović, Tomić. Trener: Siniša Đurić.

ALFA MODRIČA: Tripić, Lazareski, R. Prljeta, Kojić, Lukić, Damjanović, N. Ilić, Purić, Zlatković, M. Ilić, Tadić. Još su igrali: Đurić, Trifković, N. Prljeta, Pejić, Ristić, Dudić, Šuka. Trener: Drago Svitlica.

PETROVO – Po veličini varošica, po srdačnosti je Petrovo velegrad. Metropola dobrote u kojoj, u fudbalskom pogledu, žive i stvaraju dobri domaćini i čestiti ljudi. Ratovi, požari i poplave, kakve sve nevolje nisu udarale na Ozren, a on iz svake nedaće izlazio lepši, prkosniji, ponosniji.
Ova zima je bila bez mnogo snega i studeni, ali je jedne noći u ofanzivu krenula olujnim vetrom koji je odneo krov na klupskim prostorijama petrovskog drugoligaša.
Ozren je ostao bez “kape”, ali ne i glave!
Predsednici dva kluba, Nenad Ćuković i Petar Jelić, bili su saigrači i ostali prijatelji sve do današnjih dana. U nevolji se lako prepoznaju prijatelji, pa su Ozren i Alfa Modriča odigrali humanitarnu utakmicu, prikupljena sredstva biće usmerena u izgradnju novog krova na klupskim prostorijama Ozrena, a prijateljstvo dva kolektiva postalo je iskrenije i snažnije. Ni trijumf gostiju neće to prijateljstvo pomutiti, mada su domaće pobede u Petrovu tako česte.
Načelnik Petrova i predsednik Ozrena, Ozren Petković i Nenad Ćuković, uručili su prdsedniku gostiju Petru Jeliću prigodne poklone, te još jednom broju pojedinaca. Lepa priča sa Ozren planine odlazi u fudbalski svet.
Zasluženo…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...