Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: Nastava počela u svim školama

MODRIČA: Nastava počela u svim školama

MODRIČA – Drugo polugodište za 2.738 učenika dvije osnovne škole i Srednjoškolskog centra u Modriči jutros je počelo na vrijeme.

Nastava za svih 2.010 učenika osnovnih škola “Sutjeska” i “Sveti Sava” i 728 učenika Srednjoškolskog centra “Jovan Cvijić” počela je na vrijeme, potvrdili su Srni direktori ovih škola.

Direktor Osnovne škole “Sutjeska” Zorica Vasiljević kaže da su prvog dana drugog polugodišta u centralnoj i devet područnih škola došli svi učenici.

Direktor Osnovne škole “Sveti Sava” Zlatko Lazić izjavio je da je nastava počela po planu u centralnoj i osam područnih škola, napominjući da su učionice tople.

Direktor Srednjoškolskog centra Novka Marković potvrdila je da je na nastavu došlo svih 728 učenika, od kojih je 260 učenika-putnika sa područja Modriče, Doboja, Šamca i Vukosavlja.

– Tokom raspusta obavili smo sve pripreme da nastava počne na vrijeme uprkos ekstremno niskoj temperaturi i da se odvija u dobrim uslovima – rekla je Markovićeva.

Izvor: Glas Regije

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...