Home / NOVOSTI / HRONIKA / Mladić nakon udesa u dubokoj komi

Mladić nakon udesa u dubokoj komi

DOBOJ – Vozač “sitroena” Nermin O. (20) iz Vukosavlja koji je sinoć povijeđen je kada se njegov automobili sudario sa lokomotivom na pružnom prelazu kod Modriče, trenutno je u stanju duboke kome i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, saznaju Nezavisne.

Mladić je nakon nezgode koja se desila sinoć u 20.10 časova na pružnom prelazu u mjestu Višnjik,  nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Modriča prebačen u dobojsku bolnicu, ali je zbog težine povreda transportovan na UKC RS.

“Danas je u Urgentni centar UKC RS dovezen je pacijent N.O.(20) i hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje” , naveli su iz UKC RS.

Prema riječima Darka Golića, načelnika ove Klinike pacijent je zadobio tešku povredu glave i trenutno je u stanju duboke kome, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne.

Izvor : Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Obilježena dvadeset sedma godišnjica Proboja Koridora *(VIDEO)

Na Dugoj Njivi 23. juna 2019. godine  obilježena je dvadeset sedma godišnjica Proboja Koridora. Događaju su prisustvovali najviši zvaničnici Republike Srpske:  srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministar rada i ...