Home / NOVOSTI / HRONIKA / Marko Tadić najavljuje blistavo proleće Alfa Modriče

Marko Tadić najavljuje blistavo proleće Alfa Modriče

SIGURNI ŠAMPIONI!

MODRIČA – Ne da sneg i surova studen da fudbaleri Alfa Modriče realizuju pripreme kako su planirali. Nema dovoljno ni kontrolnih utakmica, ali super dobri prvotimac Marko Tadić na sav glas poručuje:“Sigurno smo šampioni!“

U modričkom kraju veruje se snažnim obećanjima.

„Imamo dobar tim, a treneri znaju šta rade. Treniramo od 22.januara i prava je šteta što su minus i sneg učinili svoje. Imali bi daleko više kontrolnih utakmica i sve bi došlo na svoje. Ipak, mi smo ubeđeni u naš uspeh. Verujemo da je kvalitet na našoj strani i da ćemo od starta drugog dela sezone krenuti u seriju pobeda. Znamo, samo pobedama se stiže do cilja“, govori Marko Tadić.

Ni ljuti protivnici nisu dokoni. Vredno rade, imaju svoje ambicije.

„Normalno je da svako veruje u sebe. U sportu svako nešto planira. Znamo da je Mladost iz Donje Slatine voljna da nas pomeri sa liderske pozicije. Ipak, nemaju kapacitet da nešto ostvare u Prvoj ligi Republike Srpske. Mislim da nemaju ni adekvatne uslove za tako nešto. Međutim, svi žele bivšeg giganta da vide na kolenima. Niko neće da poveruje da se Alfa Modriča vraća na staze stare slave. Pa, kada ga i sputavaju u tome, on ide napred. Jer, veliki klub može da doživi krizne periode, ali će se jednog dana vratiti tamo gde je bio. Ovo je novi povratak Alfa Modriče na veliku fudbalsku scenu“, ubeđen je Tadić.

Igrao je za Proleter i Banat iz Zrenjanina, Mladost iz Bačkog Jarka, ČSK Čelarevo. Modriča je nova sredina, a velika ljubav. Stasala preko noći da traje za sva vremena.

„Baš tako. Modriča je nešto posebno. Nije veliki grad, ali ima ogromno srce. Ovde su ljudi pitomi, prijatni, susretljivi. Voleo bih da se, po povratku u Prvu ligu RS, bori za plasman u Premijer ligu BiH. Ja imam ugovor do leta, ali postoji mogućnost da produžim vernost Alfa Modriči i ovom gradu. Verujem u ono što rade predsednik Petar Jelić, potpredsednik Ilija Jevtić i direktor Dragan Stević. Znam da će napraviti veliki posao i da će naš klub ponovo biti veliki i uspešan“, optimista je Tadić.

Zaigrao je za Alfa Modriču kasnije nego drugi, a ostvario je najviše.

„Nastupao sam od petog kola, te izostao poslednja dva zbog povrede leđa, a jednu utakmicu sam pauzirao zbog ’žutice’. Uprkos tome, postigao sam pet golova u prvenstvu i pet u Kupu Republike Srpske, a dogurali smo do polufinala. Asistirao sam kod 7 golova mojih saigrača. I sve što sam u Modriči postigao ja želim da delim sa saigračima i građanima Modriče. Ovo je uspeh svih nas“, zaključio je Marko Tadić, prvotimac Alfa Modriče.

Fudbalski besednik u šampionskom raspoloženju.

Autor:  Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...