Home / DAN OPŠTINE 2016 / “Legende” oduševile Modričane *(FOTO)

“Legende” oduševile Modričane *(FOTO)

MODRIČA – Beogradska grupa “Legende” je pred više od 1.000 posjetilaca održala koncert na gradskom trgu u Modriči, povodom obilježavanja Vidovdana – Dana opštine.

Pjevač Ivan Milenković izrazio je zadovoljstvo što su članovi ove grupe bili dio manifestacije kojom građani Modriče obilježavaju 28. juni – Vidovdan.

– Bilo je zaista lepo nastupati pred publikom, koja je bila fenomenalna kao i pre tri godine, kada smo poslednji put nastupili u ovom gradu – rekao je Milenković.

Pjevajući stare i nove hitove sa Milinkovićem publika je sinoć na Trgu Milan Jelić nagrađivala “Legende” dugim aplauzima, uživajući u savršenom muzičkom događaju, u kojem je učestvovala i talentovana mlada pjevačica iz Modriče Jelena Đurić.

Milenković je pohvalio nastup Đurićeve, koja je animirala veliki broj sugrađana.

Sinoćnji koncert održan je pod pokroviteljstvom opštine Modriča.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali mi ga dodajemo kao dopunu informacije.
Naš kratki komentar uz album slika:
Odličan nastup Jelene Đurić a potom i grupe “Legende” na gradskom trgu u Modriči. Pred više od hiljadu posjetilaca Jelena i Legende napravili su atmosferu za pamćenje. Posebno je bilo interesantno iza bine nakon Jeleninog nastupa jer je preko stotinu posjetilaca htjelo da se slika sa Jelenom ili dobiju autogram. Predivan koncert, predivno veće u Modriči.

2016-06-30 JELENA ĐURIĆ I LEGENDE -1 dio

2016-06-30 JELENA ĐURIĆ I LEGENDE -2 dio

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...