Home / NOVOSTI / HRONIKA / KOPRIVNA: HUMANITARNI KONCERT ZA POMOĆ MALOJ TANJI I SLAĐANI

KOPRIVNA: HUMANITARNI KONCERT ZA POMOĆ MALOJ TANJI I SLAĐANI

KOPRIVNA PLAKAT 620px


Na molbu organizatora humanitarne večeri, KUD Trebava iz Koprivne, a  koja će se održati u Koprivni u četrtak, 04. avgusta sa početkom u 19,00 časova, postavljamo ovu objavu, a istovremeno ponavljamo naš raniji prilog koji govori o maloj Tanji.

Taj tekst nam je ustupio sveštenik Jadranko Stojanović iz Koprivne a mi Vas pozivamo da ga još jednom pročitate.

Dragi naši prijatelji,srodnici,parohijani i svi ljudi dobre volje molim vas odvojte malo vremena i pročitajte ovu objavu.
Mi smo vas dosad uvjek samo informisali o završenim humanitarnim akcijama na prostoru naše Crkvene Opštine. Te akcije smo finansirali neke sami a neke uz pomoć Humanitarne Organizacije Srcem Za Modriču, Udruženja Koprivljana iz Švajcarske i sa pojedincima kojih ima veći broj.
Ovaj put vas sve pozivamo da se uključite u Humanitarnu akciju pomoći jednoj prekrasnoj djevojčici kako bi joj pomogli da ima bolji život.
Duško i Lidija Andrijanić 24.02.2012.godine dobili su prekrasnu bebu Tanju. Dijete je raslo i onda greškom nekih drugih izgubilo sluh i govor. Kad su roditelji malu Tanju odvezli u Beograd već je bilo kasno da se pomogne i sad trenutno jedina pomoć je u ugradnji umjetnih ušnica. Te ušnice i operacije u Beogradu koštaju 40 000 KM.

Pošto se mjesna zajednica Koprivna, sa pojedincima i Crkvenom opštinom Koprivna uključila u akciju polako ali sigurno se sakuplja novac i kako kažu roditelji sakupljeno je skoro pola iznosa. Ja vas molim da i vi svi uzmete učešća u ovoj akciji na načine na koji možete.

13112916_490897264437641_3226301249473226420_oOni koji mogu neka uplate na račune porodice a oni koji to nemogu bar podijele ovaj prilog i tako pomognu.

Trenetno djevojčica ide na vježbe u Banja Luku.

Računi su na ime majke :
Lidija Andrijanić,Koprivna Modriča
Nova Banka a.d. Banja Luka
-5553000027234655

Devizni Nova Banka a.d. Banja Luka
Lidija Andrijanić,Koprivna Modriča
SWIFT: NOBIBA22
BA 395550000027235193
Pomozimo braćo i sestre ovoj prekrasnoj djevojčici da i ona uživa u svim ljepotama života,a posebno da čuje sve ove prekrasne zvukove koje je nama dao Gospod da ih čujemo.

Protojerej Jadranko Stojanović

 

 

Pozivamo sve ljude dobre volje da svojim prisustvom ovom humanitarnom događaju daju svoj doprinos u liječenju ove djece.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...