Home / NOVOSTI / HRONIKA / Donatorsko veče za nastavak izgradnje spomen sobe u Koprivni *(FOTO+VIDEO)

Donatorsko veče za nastavak izgradnje spomen sobe u Koprivni *(FOTO+VIDEO)

Prije izvjesnog vremena pisali smo o gradnji spomen sobe i Svetosavskog doma u Koprivni te da će se 28.07.2016. godine održati Donatorsko veče za nastavak gradnje objekta.
Donatorsko veče je i održano 28. jula a o tome je pisao sveštenik Jadranko Stojanović i mi njegovu objavu prenosimo u cjelosti.

Nekoliko slika gradnje objekta.

Na parohiji našoj organizovana je Donatorska večera za izgradnju Spomen sobe i Svetosavskog doma. Upravo u prostorijama Svetosavskog doma je i održana. Veliki broj donatora, braće sveštenika, predstavnici Opštine, skoro svih političkih partija na prostoru Opštine, prijatelja Koprivne iz raznih sela okolo Koprivne, predstavnici Humanitarne organizacije Srcem za Modriču,televizije K3 i RTRS ,dosta koprivljana kojim i ovom prilikom ukazujem veliko poštovanje što su prepoznali svrhu ovog obijekta i mnogi drugi došli su to veče da pomognu gradnju.

Sakupljeno je oko 35000 KM. Sav će taj novac biti upotrebljen za plaćanje duga i nastavak radova.
Slike sve govore pogledajte.
Na kraju uradili smo i humano dijelo, svu hranu koja nam je ostala poslali smo u bolnici za hroničnu psihijatriju u Garevac.
Hvala svima i idemo dalje…

proto Jadranko Stojanović

Video koji smo preuzeli sa TVK3 kanala.

Fotografije sa Donatorske večeri.

Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...