Home / NOVOSTI / HRONIKA / Jubilej za poštovanje – Dvije decenije OFS Modriča

Jubilej za poštovanje – Dvije decenije OFS Modriča

Opštinski fudbalski savez Modriča za nekoliko dana navršiće 20 godina postojanja i rada. U tih dvije decenije stalo je mnogo događaja na koje su fudbalski radnici Modriče ponosni.

 Ipak, primjetan je žal što su došla teška vremena, a sa njima i ljudi koji ne žele da pomognu klubovima i pojedincima da ostanu u porodici uspješnijih. Nekada nije bilo tako, pa su se u Modriči divili velikim rezultatima. Najzaslužnijim pojedincima biće uručene nagrade.

“Planiramo u petak, 16. decembra, organizovati akademiju na kojoj ćemo govoriti o 20 godina naše fudbalske asocijacije. Želimo da se vratimo u zlatnu prošlost kada su naši klubovi pisali blistavu istoriju, nizali sve same uspjehe, a pojedinci se vinuli u galeriju nezaboravnih. Biće to prilika da se na jednom mjestu okupe mnogi koji su obilježili minule dvije decenije”, kaže Miodrag Đurić, predsjednik OFS Modriča.

Poznato je kakve su nagrade prediđene za tu priliku.

“Podijelićemo preko 50 zahvalnica. Imamo desetak Plaketa za fudbalske radnike i novinare koji su bili dio te istorije. Najviše priznanje, Povelja, biće posthumno namijenjena dr Milanu Jeliću. On je iz Modriče stigao do mjesta predsjednika FS Republike Srpske i FS BiH, a bio je i član jednog važnog tijela UEFA. To se ne smije zaboraviti. I ne treba”, nastavio je Đurić.

Uz laureate, u Modriči će se vidjeti i brojni gosti.

“Imaćemo nekoliko imena koji su igrali na međunarodnoj sportskoj sceni, a iz Modriče su. Pozvaćemo i rukovodstvo FS Republike Srpske, pa PFS Doboj, naše kolege iz Broda, Šamca, te rukovodstva opština Modriča i Vukosavlje. Uz prigodnu besjedu i koktel evociraćemo uspomene na vrhunske rezultate. Možda se ponovo vrate veliki dometi i srećnija vremena od ovih”, zaključio je Đurić.

Modriča ih ne zaboravlja…

Autor: Slađan Jeremić

Izvor: SPORT RS

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...