Home / NOVOSTI / HRONIKA / Još jedna u nizu akcija “Trojke” na samom kraju 2017. godine *(FOTO)

Još jedna u nizu akcija “Trojke” na samom kraju 2017. godine *(FOTO)

Savjet Mjesne zajednice Modriča 3 ( već poznata po nadimku “Trojka”) dostavio nam je informaciju, odnosno kompletnu objavu kao i veći broj slika o njihovoj ekološkoj akciji koju su relizovali baš na zadnji dan ove godine. Portal modričainfo prenosi njihovu objavu u cjelosti.

 

Na kraju kalendarske 2017. godine u MZ Modriča 3  organizovana je još jedna ekološka akcija uz učešće naših najmlađih mještana “Trojke” te nekoliko starijih akcijaša.
Sama akcija je realizovana samo jedan dan nakon prijedloga našeg sugrađanina Marka Markovića koji je u ovu akciju uključio i svoje troje djece, a svojim ličnim učešćem je pokazao da je njegova ekološka svijest na vrlo visokom nivou.
U toku realizacije ove ekološke akcije vrijeme nam je bilo pravi saveznik tako da je ovom prilikom sakupljeno oko 20 velikih vreća raznog ekološki štetnog otpada i to u periodu od 11,00 do 14,30 časova do kada je trajala akcija.
Akcija je ovoga puta prešla granice naše MZ te smo očistili i desnu (istočnu) stranu lateralnog kanala što su mnogobrojni prolaznici svesrdno pozdravili.
I ovog puta očišćen je i stari poligon prema “Kastelini” te lijeva (zapadna) strana lateralnog kanala.

U akciji su pored pored porodice Marka Markovića ( kćerke Manuela, Sara i Helena) učestvovali: Ivana, Viktorija, Anastasija, Tina, Bojan, Miloš, Srđan i Dejan kao i djed Simo Cvjetković i Boro Bjelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 3.

Nakon uspješno realizovane akcije okupili smo se u prostoriji MZ Modriča 3 i nazdravili u to ime.

 

 

 

Savjet MZ Modriča 3 koristi priliku da ovim putem svim mještanima MZ Modriča 3 čestita Novu 2018. godinu.

Savjet MZ Modriča 3

 

LIJEPO UREĐEN I OČIŠĆEN KANAL

Ovoj objavi Savjeta MZ Modriča 3 zaista nema se šta dodati, osim ih opeta javno pohvaliti na angažovanju i svim akcijama koje su proveli u toku prethodnog perioda.
Portal modričainfo se zahvaljuje Bori Bjeliću, predsjedniku Savjeta MZ Modriča na angažovanju i saradnji pri realizaciji ovog priloga.

Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo
Saradnik na prilogu: Boro Bjelić

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...