Home / NOVOSTI / HRONIKA / Još jedna humanitarna akcija u Vranjaku

Još jedna humanitarna akcija u Vranjaku

Redovno pratimo i zvještavamo Vas o humanitarnim akcijama Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču”. Oni su realizovali još jednu akciju pomoći u Vranjaku i o tome postavili prilog na svojoj zvaničnoj internet stranici, te isti prenosimo u cjelosti.

Još jedna humanitarna akcija u Vranjaku

U Vranjaku smo realizovali još jednu humanitarnu akciju a kojom su obuhvačene četiri porodice.

Pomoć u vidu paketa hrane u vrijednosti od po 200 KM po paketu uručena je porodicama Mrkonjić, Marković, Simić i Ljubojević.

Ovu akciju su nam pomogli realizovati Nedo Mrkonjić i urednik stranice “Vranjak republika”,  Vito Mrkonjić kojima se mnogo zahvaljujemo.

Pored ove akcije u Vranjaku, ponovo smo uzeli učešća u akciji za pokrivanje kuće porodice Blagić te smo dali donaciju u iznosu od 500 KM. O našoj urgentnoj pomoći porodici Blagić smo Vas nedavno izvjestili kao i o tome da ćemo se pridružiti ovoj akciji koju će voditi, odnosno koordinirati Svetosavska omladinska zajednica Modriča.

Oni su ovim povodom na svojoj Facebook stranici postavili obavještenje koje ovdje  prenosimo u cjelosti.

 

SOZ MD logoSvetosavska Omladinska Zajednica Modriča:

Akcija pomoći porodici Blagić!

Svetosavska omladinska zajednica Modriča je pokrenula akciju pomoći porodici Blagić. Cilj akcije je da se pokrije kuća ovoj porodici i da im se omoguće uslovi za život dostojan čovjeka.

Za sada su se akciji pridružili i naši prijatelji iz HO „Srcem za Modriču“ koji su donirali 500,00 KM za ovu akciju. Novac su danas preuzeli sveštenik Goran Panjkov i predstavnici SOZ-a.
Ovom prilikom se zahvaljujemo HO „Srcem za Modriču“ i pozivamo ostale koji žele da učestvuju u ovoj humanoj akciji da se jave i daju svoj doprinos.

Svetosavka omladinska zajednica Modriča

2015-05-24 Blagic - Sljivik -naslovna

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...