Home / NOVOSTI / HRONIKA / Još jedna humanitarna akcija u režiji Slobodarskog pokreta iz Modriče *(FOTO)

Još jedna humanitarna akcija u režiji Slobodarskog pokreta iz Modriče *(FOTO)

Još jedna humanitarna akcija u režiji Slobodarskog pokreta iz Modriče realizovana je prije neki dan, u subotu 11. marta. Tada su članovi ovog udruženja obradovali porodicu Arsić koja živi na PD-u i koji imaju sedmoro djece.
Svestranim angažovanjem članova Slobodarskog pokreta obezbjedili su im trosjed i plastenik ukupne vrijednosti od 500 KM.

Zamolili smo Stefana Đurića, člana Slobodarskog pokreta iz Modriče da nam kaže nešto o ovoj akciji i on je za čitaoce portala modričainfo izjavio:
– “Mi smo upravo završili jednu humanitarnu akciju u kojoj smo pomogli porodici Arsić sa PD-a,  čovjek ima sedmero djece. Kupili smo im trosjed u vrijednosti od 200 KM i plastenik u vrijednosti od 300 KM. Napravili smo svirku u Areni i tako skupili 350 KM zbog čega se zahvaljujemo Kafe baru Arena, a takođe Marketu Granini zbog ogromne pomoći i Pejanoviću.
Takođe se zahvaljujemo svim ljudima koji su pomogli na neki način, na njihovoj iznimnoj humanosti.” – zaključio je Stefan.

Ova humanitarna akcija svakako zaslužuje pohvalu i podršku javnosti.

Da podsjetimo naše čitaoce, o aktivnostima Slobodarskog pokreta iz Modriče pisali smo u nekoliko navrata, a o tome možete pročitati na sledećim linkovima:

Tribina Borisa Malagurskog u Modriči u ogranizaciji “Slobodarskog pokreta” *(FOTO)
Tribina Krešimira Mišaka u SKC – događaj vrijedan pažnje *(FOTO+VIDEO)

SLOBODARSKI POKRET IZ MODRIČE PODIJELIO 87 PAKETIĆA

 
Šta je Slobodarski pokret?

Jednom prilikom za svoje udruženje su rekli:
–  “Slobodarski pokret je organizacija mladih ljudi koji žele da se bore protiv socijalne nepravde, nemorala, neodgovornog vođenja države i “zapadnih vrijednosti” koje loše utiču na naše društvo.”

 

Izvjestio / foto: Stefan Đurić
Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...