Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČANI – JESENJI ŠAMPIONI: Vranjak – Alfa Modriča 0:2 (0:1)

MODRIČANI – JESENJI ŠAMPIONI: Vranjak – Alfa Modriča 0:2 (0:1)

Stadion: Centar. Gledalaca: 250. Sudija: Bojan Vujanović (Gradiška) 5. Strelci: Radić u 31.i M.Ilić u 51.minutu. Žuti kartoni: D.Kojić, Savić(Vranjak), Buljić, Lukić, N.Prljeta, M.Ilić(Alfa Modriča). Crveni karton: Nebojša Prljeta (Alfa Modriča) u 56.minutu.

VRANJAK: Lukanović 6(od 70.min.S.Kojić -), Ristić 6, Spasojević 5.5, D.Kojić 5.5(od 59.min.Todorović 5.5), Rakić 5.5, Gerusi 5.5, Č.Stojanović 5.5(od 62.min.Savanović -), Mikelini, Jagodić, S.Stojanović 6.5, D.Savić 5,5.

ALFA MODRIČA: M.Đurić -, M.Ilić 7(od 62.min.S.Sarkić -), Kojić 6.5, Dudić 6.5, N.Prljeta 6, Buljić 7, Radić 7, Trifković 6.5, Lukić 6.5, N.Ilić 6.5(od 89.min.Galešić -), Lazareski 6.5(od 58.min.O.Đurić 6).

Igrač utakmice: Ratko Buljić (Alfa Modriča) 7.

 

MODRIČA – Fudbaleri Alfa Modriče pobedili su domaći i solidni tim Vranjaka sa 2:0 i tako postali šampioni prvog dela sezone na drugoligaškom „zapadu“. Međutim, šampionsko slavlje pokvario je Bojan Vujanović iz Gradiške koji je kao glavi sudija bio i glavna figura utakmice (čitaj: najtamnija figura susreta).

Prvo je u 26.minutu, da niko ne zna zašto, pokazao javne opomene Goranu Lukiću i Nebojši Prljeti, a onda i još jednom broju igrača gostiju. Slično su prošli i neki od igrača Vranjaka. Kulminacija bezobrazluka Vujanovića viđena je u 56.minutu. Na loptu su pošli golman Vranjaka Miroslav Lukanović i poluga igre gostiju Nebojša Prljeta. Čuvar mreže domaćih pre je došao do lopte, Prljetina noga ostala je u vazduhu, oba su se poverdili i ukazana im je lekarska intervencija. Kada su se oporavili, Nebojša Prljeta je dobio drugi žuti karton i morao je u svlačionicu. A da nije bilo izmišljene prve javne opomene, ne bi bilo ni isključenja fudbalera gostiju.

Dakle, Bojan Vujanović razmišlja i o fudbalskom proleću, čini ustupke drugim ekipama iz gornjeg dela tabele kako bi se Alfa Modriča po svaku cenu saplela i zaustavila na putu do Prve lige Republike Srpske.

Što se golova tiče, prvi je delo Dragana Radića u 31., a drugi Miloša Ilića u 51.minutu. Oba tima su stvorili još nekoliko prilika za postizanje pogotka. Gledaoci mnogobrojni za drugoligaške prilike.

Alfa Modriča je zasluženo jesenji prvak Druge lige Republike Srpske, grupa „Zapad“.

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...