Home / NOVOSTI / HRONIKA / Donacija sanitetskog vozila Domu zdravlja *(FOTO+VIDEO)

Donacija sanitetskog vozila Domu zdravlja *(FOTO+VIDEO)

Javnoj zdravstvenoj ustanovi „Dom zdravlja“ Modriča danas, 20.  septembra 2019. godine uručena je donacija u vidu sanitetskog vozila.

Vozilo su svojim sredstvima uspjeli obezbijediti građani koji su porijeklom sa naših prostora, a koji se nalaze na privremenom radu u Švajcarskoj.

Sanitetsko vozilo će se koristiti za potrebe Hitne pomoći.

„Vozilo će se koristiti za prevoz pacijenata i značajno će nam olakšati organizaciju transporta, a pacijentima sigurniji i kvalitetniji prevoz do bolnice. Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su podržali ovu akciju“, istakao je direktor Doma zdravlja Darko Stefanović.

„U ovoj akciji učestvovali su naši ljudi koji rade u Švajcarskoj. Vozilo je korišteno ali u odličnom stanju. Ovo je prva akcija koju smo organizovali a nadam se da će ih biti i u budućnosti“, rekao je Boris Đurić, koji je porijeklom iz naše lokalne zajednice, a zaposlen u Švajcarskoj.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...