Home / NOVOSTI / MODRIČA / Godišnje druženje penzionera

Godišnje druženje penzionera

Povodom dana penzionera opštine Modriča, Udruženje penzionera opštine Modriča je 28. septembra 2014. godine organizovalo jednodnevni izlet i druženje penzionera u Sportsko-rekreativnom centru Riječani. Izletu je prisustvovalo oko 550 penzionera sa područja opštine Modriča. Cilj izleta je druženje, razmjena iskustava među penzionerima, te poboljšanje rada Udruženja.

Đorđe Nijemčević, predsjednik Udruženje penzionera u izjavi za medije je rekao: “Ovo je deveta godina kako se obilježava dan penzionera Opštine Modriča. Mi se danas nalazimo nedaleko od Modriče u Sportsko-rekreativnom centru u Riječanima. Ovdje je prisutno oko 550 penzionera, imamo tridesetak gostiju, među kojima su načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima, te gosti Udruženja penzionera iz Broda, Petrova, Doboja i Šamca. Cilj je da se bolje upoznamo, da izmjenimo iskustva i da naše Udruženje kvalitetnije radi u narednom periodu. Želim svim penzionerima da požive dugo i da dobijaju penziju”.

Pored ličnog učešća svakog penzionera u finansiranju troškova značajno učešće svake godine uzima Opština Modriča.

Načelnik opštine Mladen Krekić izrazio je svoje zadovoljstvo što su se penzioneri modričkog kraja u velikom broju odlučili za druženje. „Ovo je za mene jedan od ljepših dana koji čovjek provede  sa ljudima skromnog džepa, a sa ovoliko volje za životom. Fantastična je atmosfera, ovi ljudi se znaju mnogo više veseliti nego oni koji imaju više para i to je ono što mene oduševljava. Imamo mnogo obaveza da prema penzionerima odradimo nešto što bi bilo pošteno jer sutra i nas čeka penzija pa ćemo tako dati nekakav pečat za budućnost onim mlađim kako će se ponašati prema nama“, rekao je načelnik Krekić.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe Opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...