Home / NOVOSTI / HRONIKA / TADIĆ ČUVA VRH: Ozren – Alfa Modriča 1:3 (0:1)

TADIĆ ČUVA VRH: Ozren – Alfa Modriča 1:3 (0:1)

Druga liga RS, grupa „Zapad“: Ozren – Alfa Modriča 1:3 (0:1)

Stadion: Lužanjak. Gledalaca: 50. Sudija: Dragan Todić (Doboj) 6. Strelci:Vuković u 73.minutu za Ozren, Tadić u 16.i 50., S.Sarkić u 86.minutu za Alfa Modriču. Žuti kartoni: Pupovac, Nikić, Karajbić, Katanić(Ozren), S.Sarkić, Trifković, Prljeta, Tadić i rezervni golman Tripić(Alfa Modriča).

OZREN: Ćuković 6.5, Sofrić 5.5, Nikić 6, Katanić 5.5, V.Vuković 6.5, Karajbić 5.5, Bešić 5.5, S.Vuković 5.5, Đurić 5.5, Majstorović 5.5, Pupavac 5,5.

ALFA MODRIČA: Đurić 7, Kojić 7, S.Sarkić 7.5, Buljić 7, Radić 7, Šuka 6.5(od 58.min.Dudić 6.5), Trifković 7, Lukić 7, Prljeta 7, Tadić 8, Galešić 6.5(od 63.min.LJ.Sarkić -).

Igrač utakmice: Marko Tadić (Alfa Modriča) 8.

 

PETROVO – Fudbaleri Alfa Modriče savladali su žilavi Ozren sa 3:1 i tako zadržali lidersku poziciju. Već u 16.minutu došlo je do promene rezultata. Naime, Goran Lukić je šutirao topovski sa distance, lopta se od stative odbila u polje, pa su pljuštali udarci ka golu domaćina, golman Nenad Ćuković dva puta je izbio loptu, jednom je sa gol linije loptu izbio i Saša Majstorović, ali ona je došla do Marka Tadića koji šutira sa oko 15 metara malo iskosa sa leve strane u suprotni ugao.

U 50.minutu je sapleten Radoslav Prljeta, slobodan udarac sa 18 metara izveo je Tadić, prevario tzv.živi zid i pogodio cilj.

Onda je u 69.minutu pogrešio arbitar Dragan Todić iz Doboja koji je imao „laku ruku“ kod dodele žutih kartona. Naime, Vlatko Vuković je krenuo munjevito ka golu gostiju, sudarili su se Vuković i čuvar mreže Marko Đurić, ali delioci pravde nisu videli prekršaj za najstrožu kaznu.

Onda je Vlatko Vuković u 73.minutu malo iskosa sa leve srane šutirao, pogodio cilj i vratio nadu domaćinu u mogućnost osvajanja boda ili celog plena.

Ipak, u 86.minutu lucidni Tadić asistira, a Siniša Sarkić potpisuje zasluženi trijumf Modričana, čija je šampionska pesma sve glasnija.

U ritmu Marka Tadića…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...