Home / NOVOSTI / HRONIKA / Donator HOSZM, firma BAS Haushaltgeräte GMBH poklonila mašinu za suđe Bolnici u Garevcu *(FOTO)

Donator HOSZM, firma BAS Haushaltgeräte GMBH poklonila mašinu za suđe Bolnici u Garevcu *(FOTO)

HO SZM uspjela je obezbjediti preko potrebnu mašinu za suđe Bolnici za hronične duševne bolesnike u Garevcu.
Kako je došlo do ove saradnje reči će nam nešto više presjednik organizacije Dragan Sjeničić:

–  „HOSZM po sagledavanju vrlo teške situacije bolnice u Garevcu, odlučila je intezivnije pomagati ovoj ustanovi. Skoro smo bili kod njih i donirali hranu i tom prilikom saznali da im je preko potrebna i mašina za suđe. Odmoh smo krenuli u potragu. Na pamet nam pada naš član i veliki humanista Ristić Simo kojeg pozivamo znajući da njegov šura ima firmu koja se bavi prodajom kućnih aparata. Odlazimo sa Simom kod Arsić Slaviše (Ozren) i Bačić Aleksandra (Batkuša) u njihovu firmu BAS Haushaltgeräte GMBH. O njima smo već mnogo čuli kao o mnogo dobrim ljudima i velikim humanitarcima.Tako biva i ovaj put. Čim su čuli o ćemu je riječ oni se brzo dogovaraju i poklanjaju mašinu. Još samo ostao je prevoz. To naš član Simo preuzima na sebe i evo, uspješno je završio akciju. Veliko hvala Slaviši, Aleksandru i Simi što su opet pokazali da su veliki ljudi. – zaključio je Dragan Sjeničić.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...