Home / NOVOSTI / HRONIKA / Domaćinu izmakla pobjeda

Domaćinu izmakla pobjeda

U derbiju 19.kola Druge lige RS, grupa „zapad“, Modriča Maxima – BSK 0:0

 

Stadion:“Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 50. Sudija: Velibor Gigović(Gradiška) 7. Žuti kartoni: Prljeta, Tripić, Kostadinović, Lukić, Demonjić(Modriča Maxima),Lazendić, Radaković, Damjanović(BSK).

MODRIČA MAXIMA: Tripić -, Bojić 5.5, Buljić 5.5, Karamanović 5.5, Mi.Kojić 5, Demonjić 5, Perić 5, Kostadinović 5.5, Dudić 5(od 65.min. Sarkić -), Prljeta 5, Lukić 5. Trener: Marko Stojić.

BSK: Dobrijević 7(od 80.min. Kesić -), Lazendić 6, Zec 6, Lekić 6, Radaković 6, Maletić 6, Pejanić 5.5, Rokvić 5.5, Damjanović 5.5, Todorović 5.5, Đaković 5.5. Trener: Denis Malešević.

Igrač utakmice: Bojan Dobrijević (BSK) 7.

MODRIČA – Uveliko teče drugi deo sezone, a Modriča Maxima u tom periodu šampionata još nije ostvarila trijumf u ulozi domaćina. U derbi susretu igrala je otvoreno, borbenije i efikasnije od rivala, ali to nije bilo dovoljno da se tim iz Banja Luke matira. Kako se bližio kraj utakmice, tako su i pljuštali žuti kartoni, a u redove Modričana uvlačila nervoza. Najiskusniji u timu, Bojan Tripić i Goran Lukić, zaradili su javne opomene jer su prigovarali na isprave sudijske odluke. Ostali igrači su prešli granicu dozvoljene borbenosti, pa su našli se u beležnici delioca pravde.
Novi domaći „ćorak“ oduzeo je sve, skoro i teoretske šanse Modričanima da se mogu nadati plasmanu u viši rang takmičenja. Bio je ovo duel timova koji će se boriti za drugo mesto.
Poziciju bez slavlja i slasti…

Autor: Slađan Jeremić

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

POTPISAN MEMORANDUM O RAZUMIJEVANJU I SARADNJI SA KALI SAROM – ROMSKIM INFORMATIVNIM CENTROM

Načelnik opštine Jovica Radulović i izvršna direktorica Kali Sare – Romskog informativnog centra iz Sarajeva Sanela Bešić, potpisani su danas, 19. maja, Memorandum o razumijevanju i saradnji, u zgradi opštinske ...