Home / NOVOSTI / HRONIKA / Dodik u poseti Modriči: Modriča važna po svim pitanjima *(TONSKI PRILOG)

Dodik u poseti Modriči: Modriča važna po svim pitanjima *(TONSKI PRILOG)

Sa rukovodstvom  Modriče precizirane nove aktivnosti

MODRIČA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Modriči da je ova lokalna zajednica strateški izuzetno važno mesto za Republiku Srpsku. Dodik je sa rukovodstvom opštine razgovarao o dostignutom stepenu razvoja ove lokalne zajednice.

„Modriča je veoma važno strateško mesto za Republiku Srpsku i ovde smo razgovarali o dostignutom stepenu razvoja“, rekao je predsednik RS Milorad Dodik.

„Vlada RS u Modriči gradi 22 stana za korisnike kolektivnog centra i time ćemo rešiti taj problem. Podržaćemo aktivnosti na izgradnji kružnih tokova, kao i infrastrukturne projekte u novim naseljima i drugim mesnim zajednicama. U Modriči smo od 2014. godine rešili skoro sve probleme kada je u pitanju vodo zaštita od poplava. Želim da pohvalim rad načelnika Krekića i njegovih saaradnika, koji predano rade na rešavanju problema u samoj opštini“,rekao je Dodik.

Načelnik Modriče Mladen Krekić rekao je da je ova lokalna zajednica imala punu podršku predsednika i Vlade, nadajući se lepoj praksi i u narednom periodu.

„Želim da izrazim zadovoljstvo što nam je predsednik danas u poseti. Razgovarali smo o nizu projekata koji treba da se realizuju u Modriči. Predsednik je ovom prilikom rekao da će pomoći novim naseljima koliko to bude moguće. Pomoći će se naravno i infrastrukturni projekti u drugim mesnim zajednicama. Razgovarali smo i o drugim problemima, poplavama, zapošljavanju i stanju u lokalnoj zajednici uopšte“, istakao je Krekić.

Razgovoru sa rukovodstvom Modriče prethodila je poseta rafineriji ulja gde je predsednik Srpske Milorad Dodik rekao da svedoči uspešnoj privatizaciji i razvoju kompanije koja je dobro vođena.

Autor / foto / tonski prilog: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...