Home / NOVOSTI / MODRIČA / Dječija Nova godina

Dječija Nova godina

U organizaciji Opštine Modriča i Srpskog kulturnog centra, 26. decembra 2014. godine u sportskoj dvorani u Modriči, održana je „Dječija nova godina”. Ova manifestacija za najmlađe stanovnike naše opštine tradiconalno se održava i predstavlja najveću manifestaciju dječije radosti u našem gradu.

 

Obezbijeđeno je 3000 paketića za najmlađe. Pored Opštine Modriča u kupovini paketića učestvovalo je još 25 modričkih preduzeća i ustanova: Dom zdravlja, Bolnica za hroničnu psihijatriju,  Komo, Vodovod i kanalizacija, Kemokop, Kuzmanović komerc, Martić interkop, Sion GM, Tesla, Sanit granit, Igmin MM, ROX, Krušik, Optima power, Đurđevak, MD Voker, 3M-Golden ros, Media, Klas, Krajina osiguranje, Mondo, Braća Mićić, Zaštita, Bau centar, Zoran Šišljagić i Dragan Kurešević.

Manifestacija je bila obogaćena kulturno-zabavnim programom u kome su učestvovali: Amaterska scena mladih, Plesna škola „Ritam“, Ritmička sekcija OŠ „Sveti Sava“ i OŠ „Sutjeska“, Modričke mažoretkinje i mališani  JPU „Naša radost“ Modriča.

Direktor Srpskog kulturnog centra Dejan Stojanović poželio je mališanima srećnu novu godinu i rekao: “Cilj ove manifestacije je da okupimo veliki broj djece što sa naše, što sa drugih opština i da obradujemo djecu jednim paketićem. Potrudili smo se da svako dijete koje prisustvuje ovoj manifestaciji dobije paketić. Mi želimo da ovoj maloj djeci približimo šta je to u stvari nova godina, zato se ova manifestacija i zove Dječija nova godina.“

„Evo i ove godine zahvaljujući Modričkim privrednicima, preduzećima, Opštini Modriča i svim ljudima dobre volje koji su finansijski pomogli ovu manifestaciju uspejeli smo da obezbijedimo 3000 paketića. Zaista je danas lijepo biti u ovoj sporskoj dvorani gdje se okupilo oko 3000 mališana i njihovih roditelja i to je  veliki uspjeh za grad. Čestitam svima novu godinu i predstojeće praznike“, rekao je Nikola Savić, zamjenik načelnika.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...