Home / NOVOSTI / HRONIKA / Brzina je bila kobna

Brzina je bila kobna

Danijel Čupeljić (32) stradao u saobraćajnoj nesreći kod Modriče. Udario je u kamion, a delovi dva vozila leteli su na sve strane.

Na magistralnom putu Modriča – Šamac, nedaleko od ulaza u Modriču, u subotu nešto posle 19 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradao D. Č. (32), a B. G. (30) iz Banjaluke zadobio teške telesne povrede. U istoj nesreći učestvovao je i “opel” čiji je vozač Banjalučanin G. D. prošao bez većih posledica – saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Doboj.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, stradao je Danijel Čupeljić (32). Nesrećni čovek išao je svojim “mercedesom” iz pravca Modriče, iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa manjim transportnim kamionom koji se kretao iz pravca Šamca. Teške telesne povrede zadobio je Bojan Grbić (30), vozač kamiona iz Banjaluke.

Saobraćajna nesreća se desila u neposrednoj blizni benzinske pumpe “Roks”, a očevici kažu da je u trenutku sudara “mercedes” preticao drugo vozilo.

– Mladić koji je poginuo svojim autom je preticao drugo vozilo. Kretao se prema Šamcu. Iz suprotnog pravca je išao manji kamion i došlo je do strahovitog sudara. Delovi vozila su leteli na sve strane. Vozač auta bio je na mestu mrtav, a momak iz kamiona zadobio je povrede – priča očevidac koji je želeo da ostane anoniman i koji je to posmatrao sa benzinske pumpe udaljene oko 50 metara od mesta nesreće.

Bojanu Grbiću iz Banjaluke prva pomoć je ukazana u modričkom Domu zadravlja, nakon čega je prbačen u dobojsku bolnicu.

– G. B, primljen je sa povredama glave i ekstremiteta. Zbog teške povrede leve natkolenice, tokom noći pacijenta je operisao dežurni tim lekara. Dežurni specijalista ortopedije i traumatologije, dr Saša Vidić, kaže da je pacijent sada van životne opasnosti – rekla nam je Sanja Vulić, portparol bolnice u Doboju.

SIN JEDINAC I UZORAN MLADIĆ

NASTRADALI Danijel Čupeljić, kao sin jedinac živeo je sa majkom Jovankom u novosagrađenom domu u Studeničkoj ulici u naselju “Modriča 5”. Komšije ga oplakuju. Bio je uzoran momak i dobro vaspitan, iako je rano ostao bez oca. Nesrećna majka ostala je sada sama.

Stradali Danijel izbegao je iz Gostovića kod Zavidovića sa majkom Jovankom, nakon što mu je otac Stevo poginuo braneći kućni prag 1992.godine. Od 1995. godine su živeli u Modriči.

Vid Blagojevic_crAutor: Vid BLAGOJEVIĆ

Izvor: Novosti

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...