Home / NOVOSTI / HRONIKA / Apel političarima: I SOCIJALNO UGROŽENIM ŽENAMA JE 8. MART

Apel političarima: I SOCIJALNO UGROŽENIM ŽENAMA JE 8. MART

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” postavila je jednu vrlo interesantnu objavu, odnosno “APEL POLITIČARIMA” i mi tu objavu prenosimo u cjelosti.

U skoro svim našim humanitarnim akcijama bilo je i žena, supruga, majki…
Mi smo pomagali i pomagat ćemo svim socijalno ugroženim kategorijama i bolesnima u skladu sa našim mogućnostima. Ipak, uvijek smo imali veći osječaj solidarnosti prema ugroženim ili bolesnim ženama, majkama, jer one su u današnjem “muškom” svijetu mnogo ranjivija i ugrožena populacija.
Odlučili smo da uputimo apel političarima da se makar na ovaj dan sjete i tih žena i majki koje su bile na našim prioritetnim listama za pomoć.
Ako smo mi imali taj osječaj za ugrožene i bolesne žene i majke, da li čete Vi naći za shodno da se odazovete ovom pozivu i makar simbolično pokažete suosječajnost za njih… na Vama je da odlučite, a na javnosti je da onda donese i svoj sud… ko ima, a ko nema osječaja za ove ugrožene žene i majke, ko brine za njih, a koga je baš briga…

Na našim stranicama vrlo lako možete saznati o kojim porodicama, odnosno ugroženim ženama se radi, i gdje se nalaze. Ali, ako treba, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam dati sve podatke a po potrebi naši saradnici u Modriči će Vam pomoći da dođete do njih.
Prilažemo nekoliko slika sa naših akcija, tek da Vas podsjetimo na neke od tih žena i majki, a ima ih još…

Vi ste na potezu.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...