Home / NOVOSTI / HRONIKA / BRZA AKCIJA POLICIJE: U Modriči žena pokušala da skokom sa mosta u reku da izvrši samoubistvo

BRZA AKCIJA POLICIJE: U Modriči žena pokušala da skokom sa mosta u reku da izvrši samoubistvo

Dva dežurna policajca Dragan Savić i Dalibor Popović su u poslednji čas sprečilo da ne skoči u reku Bosnu četrdesetosmogodišnja žena iz Modriče. Dve žene su šetale mostom i ugledale ženu koja hoće da skoči u reku Bosnu.

Kako smo nezvanična saznali one su pozvale policiju i ženu zapričavale da ne skoči dok nije stigla patrola policije.- Policijskoj stanici Modriča, jutros oko  01,50 časova, prijavljeno je da je na starom mostu, na reci Bosni u Modriči, uočena nepoznata ženska osoba koja je jednu nogu prebacila preko zaštitne ograde mosta, pokazajući nameru da hoće da skoči u reku.Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su navedenu žensku osobu spriječili u navedenoj nameri – saopšteno je iz Polocijske uprave Doboj.

Foto: MUP arhiva

Žena je zakoračila jednom nogom u nameri da pređe ogradu mosta kad  je stigla policija i započela pregovore sa ženom koja je želela da izvrši samoubistvo  skokom u reku Bosnu sa visine preko deset metara. Pregovori su trajali oko 15 minuta a žena je vikala na polcajce „odlazite“, odlazite“. Policajci Popović i Savić iskoristili su svo svoje znanje i hrabrost i u jednom trenutku skočili i zgrabili ženu jedan za jednu a drugi za drugu ruku i prevukli je na površinu mosta. Motiv za njen pokušaj samoubistva je nepoznat. Međutim kako smo nezvanično saznali radi se o narušenim porodičnim odnosima.

Foto: MUP arhiva

Ubrzo je na mosti sitigla i služba Hitne pomoći koja je pružila prvu pomoć nesrećnoj  ženi, Nakon toga je prevezena  u modrički Dom zdravlja gdje joj je ukazana ljekarska pomoć odakle je  prevezena na lečenje u dobojsku bolnicu.

-Policijska uprava Doboj zahvaljuje se građanima na pravovremenom obaveštenju, jer smo obostranom i brzom rekacijom spasili jedan ljudski život. – rekla je Dragan Kerkez portparol Polcijske uprave Doboj.

Izvor: Novosti

 

Autor:  Vid Blagojević

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...