Home / IZBORI 2014 / Bosić: Proritet napredak RS

Bosić: Proritet napredak RS

BIJELJINA – Predsjednik SDS-a Mladen Bosić pozvao je danas sve demokratske snage da se uzdrže od bilo kakvih provokacija, te da izbori prođu u miru i demokratskoj atmosferi, jer prioritet treba da bude napredak Republike Srpske i bolji život za sve građane, a posebno mlade.

On je, na konferenciji za novinare u Bijeljini, rekao da, nažalost, mora da konstatuje da je došlo do zaokreta u načinju vođenja i ponašanja u kampanji od strane vladajućih stranaka.

”Posljednjih dana smo svjedoci velike agresivnosti, fizičkih napada na naše aktiviste i provokacija sa raznih strana”, rekao je Bosić i dodao da je policija obaviještena o ovim događajima i očekuju da institucije svima u kampanji obezbijede sigurnost i bezbijednost.

Naveo je da u taj kontekst stavlja i ono što se dogodilo prilikom dizanja krsta na Zlatištu iznad Sarajeva.

On je istakao da je vlast u panici od gubitka izbora, te da zbog toga povećava nivo agresivnosti i spremna je i na druge rizične poteze.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Đokić: Usmjeriti pažnju na energetiku

DERVENTA – Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić poručio je večeras u Derventi da je potrebno usmjeriti daleko više pažnje u oblast energetike i agrarne privrede, te da to mora ...