Home / NOVOSTI / HRONIKA / BORENOVIĆ: Zajednički kandidati Saveza za promjene za načelnike

BORENOVIĆ: Zajednički kandidati Saveza za promjene za načelnike

MODRIČA – Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da će u Modriči, kao i u svim opštinama i gradovima Republike Srpske, Savez za promjene imati zajedničke kandidate za načelnike i gradonačelnike na lokalnim izborima ove godine.

Borenović, koji je učestvovao u radu proširenog Opštinskog odbora PDP-a Modriča, naveo je da u ovoj opštini nisu završeni dogovori sa partnerima iz Saveza za promjene o kandidatu za načelnika, ali da će, sigurno, predloženog kandidata podržati sve partije članice Saveza.

Модрича - сједница проширеног ОпштOn je naglasio da se PDP u Modriči ozbiljno priprema za izbore, što pokazuje i stalno povećavanje broja članova partije.

– Na proširenom odboru smo razgovarali o izazovima PDP-a, o principima za pripreme lista kandidata za odbornike, kao i realizaciji programskih zadataka partije – rekao je Borenović, koji je sa predsjednikom Opštinskog odbora PDP-a Milutinom Popovićem i članovima Odbora, prije sjednice, u mjestima Dugo Polje i Botajica uručio 107 novih članskih knjižica.

Модрича - Бореновић, ПоповићKomentarišući trenutni status PDP-a u modričkoj Skupštini opštine, Borenović je rekao da je status PDP-a u Modriči specifičan i da je ova politička partija prividno u koaliciji sa vladajućim strankama koje predvodi SNSD.

Borenović je pojasnio da PDP nije u direktnoj koaliciji sa SNSD-om, ali da, u skladu sa određenim pitanjima i interesima stanovnika Modriče, podržava stavove SNSD-a i njegovih koalicionih partnera.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...