Home / NOVOSTI / HRONIKA / „Boot kamp“ u Riječanima kod Modriče: Fotografija i liderstvo

„Boot kamp“ u Riječanima kod Modriče: Fotografija i liderstvo

Helsinški parlament građana Banja Luka dostavio nam je saopštenje za medije  koje prenosimo u cjelosti.

Boot kamp: Fotografija i liderstvo

Helsinški parlament građana Banja Luka u periodu od 25. do 30. avgusta 2017. godine organizuje Boot kamp za mlade lidere/ce na temu Fotografije i liderstva.  Boot kamp je namijenjen mladima (od 16. do 25. godina) iz Modriče, Gradačca, Šamca, Domaljevca i Odžaka, a predstavlja jedinstvenu priliku da ovo ljeto provedete okruženi prirodom i u društvu lidera/ca koji žele da mijenjaju svijet.
Ovaj šestodnevni kamp je i odlična prilika da usavršite vaše znanje iz oblasti vođenja, komunikacije, pomirenja, stereotipa sa kojima se svakodnevno suočavamo, te korištenje i ovladavanje fotografijom kao digitalnim sredstvom za zagovaranje.
Troškove kampa u potpunosti snosi organizator (prevoz do kampa, smještaj u kampu i hrana za vrijeme trajanja kampa). Boot kamp je dio projekta “Foto glasovi za mir“ i finansijski je podržan od strane strane ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH.
Prijavite se najkasnije do 15. avgusta i saznajte kako lideri/ce mogu da pokreću svijet i inspirišu akciju kroz fotografiju.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, br. telefona, email adresu, datum rođenja i mjesto prebivališta, a prijave slati na  [email protected]
Više informacija potražite na: https://hcabl.org/

Za sva dodatna pitanja obratite se na:

Svjetlana Marković,
Helsinški parlament građana Banja Luka
Tel: +387 51 432 750/753
E mail: [email protected]

Na njihovoj oficijelnoj stranici našli smo prilog koji takođe prenosimo kao dopunu informacije.

Budio dio foto-lidera

Nikada nisi imao/la priliku da upotpunis svoje znanje o fotografiji? Zeliš da razviješ svoje liderske kapacitete, ali ne znaš kako?

Prijavi se na “Boot kamp za mlade lidere/ce” koji će se održati od 25. do 30. avgusta u Sportsko rekreativnom centru Riječani. Kamp će obuhvatiti radionice na temu liderstva, komuniciranja, pomirenja, stereotipa i predrasuda. U sklopu projekta predviđene su i radionice fotografije, a nakon kampa planirana je i izložba fotografija na temu održivog mira koja će biti održana u sredinama iz koji dolaze učesnici kampa.

Troškove kampa u potpunosti snosi organizator (prevoz do kampa, smještaj u kampu i hrana za vrijeme trajanja kampa). Zbog ograničenog broja mjesta molim da prijave pošaljete najkasnije do 15. avgusta na [email protected].

Izvor: Helsinški parlament građana Banja Luka / https://hcabl.org

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...