Home / NOVOSTI / HRONIKA / “MODRIČKO LJETO 2017”: Održana modna revija *(FOTO)

“MODRIČKO LJETO 2017”: Održana modna revija *(FOTO)

MODRIČA –  U Modriči je održana modna revija u Svetosavskoj ulici, u okviru manifestacije kulture “Modričko ljeto 2017”.

Sinoć je predstavljena kolekcija odjeće za žene modnih kuća sa područja Modriče – “Herteks” i “Ala mode”, kao i iz dječijih butika “Trend” i “Ninin kutak”.

Manekenka Jasenka Savić rekla je Srni da je odjeću za poslovne prilike i svakodnevnu upotrebu predstavilo deset djevojaka i udatih žena kojima je manekenstvo hobi.

Модрича - "Модричко љето 2017" - моднаModni dizajner, akademski slikar iz Banjaluke Sandra Mićić navela je da su modne revije važne za mlade koji žele da se bave dizajnom i manekenstvom, a privrednicima su mjesto za predstavljanje najnovijih kolekcija.

Programom manifestacije, koja se održava šesti put, za danas je na Trgu “Doktora Milan Jelić” predviđeno veče sporta kada će se publici predstaviti članovi modričkog Karate kluba “Šampion”.

Модрича - модна ревијаSutra će mađioničar Volare pokazati mađioničarske vještine najmlađima na ljetnoj pozornici Srpskog kulturnog centra.

Posljednjeg dana manifestacije, u petak, 11. avgusta, na ljetnoj pozornici biće održano muzičko veče “Karaoke šou”.

Manifestaciju “Modričko ljeto 2017”, od 7. do 11. avgusta, organizuje Turistička organizacija u saradnji sa Srpskim kulturnim centrom u Modriči, a pokrovitelj je opština.

Iyvor> Glas Regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto i video: Studio MDINFO PRODUKCIJA s.p. Modriča – modričainfo / Zlatko Huravik

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...